thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juli 2014

BO FRANK OCH MIGRATIONSVERKET

Av Thoralf Alfsson - 22 juli 2014 23:36

 

Bo Frank          Foto Thoralf Alfsson


Moderaten Bo Frank är ute och ”låtsastycker” igen! Jag har genomskådat den fege Bo Frank. Han skriver diverse invandrings kritiska kommentarer på sin blogg men sedan står han aldrig upp för den åsikten när han träffar sin ”hövdingar” inom moderaterna. Det är bara ett spel för gallerierna!


”Flyktingströmmarna ökar. Och kommer att öka. Och jag ser inte att vår regering vill göra ett solidariskt flyjtingmottagande till ett prioroterad fråga i EU. Sveriges extrema hållning är inte hållbar och kommer att behöva revideras. Frågan är inte om, utan när. Det är få i regeringskretsen som har någon kunskap om vilka överväganden det finns i  kommunerna. Som ju måste ta ansvaret. De flesta kommunpolitiker oavsett parti tycker som jag. Men de flesta är i karriären och säger varken bu eller bä. Det vilar en outtalad tunghäfta i dessa frågor.”

 

Sanningen är att även Bo Frank har samma tunghäfta när det kommer till verkligheten. Han vågar inte utmana sin moderata ledning. Han undviker att ta den interna debatten utan nöjer sig med att sitta på ”läktaren” och låtsas kritisera regeringen.


Migrationsverket kommer tydligen med chockerande siffror på torsdag om man skall tro källor från Migrationverket. Avpixlat citerar Migga X som twittrar.


”Håll koll på prognosen som kommer denna vecka. Kan nog uppstå avgångskrav för Billström med anledning av de gigantiska underskotten.”

 

”På torsdag smäller det. Migrationsverkets prognos kommer sända chockvågor ända till finansdepartementet.”

 

Regeringen fick i vårbudgeten skjuta till nästan 3 miljarder kronor till Utgiftsområde 8 och 13. Merparten av dessa miljarder gick till Migrationsverket. Sedan dess har prognoserna förändrats radikalt och utan att vara för djärv kan jag gissa att Migrationverket behöver ytterligare 5 miljarder kronor under 2014 för att klara den självförvållade situationen.


När det kommer över 600 ensamkommande barn under juni månad så tickar miljarderna på fort med tanke på det ersättningssystem som regeringen (i praktiken Alliansen + rödgröna) beslutat om. Ökningen för ensamkommande barn ligger bara den på ca en halv miljard i månaden på årsbasis.


Även om Migrationsverket kommer med nya chockerande siffror så finns det ingen politisk vilja från regeringens sida att förändra något innan valet den 14 september. Det vore att ge Sverigedemokraterna rätt i vår politik. Istället kommer det bli den nyvalda regeringen som får tackla problemet och är det de rödgröna så blir det kalabalik!


Sverige befinner sig i allra högsta grad på ett sluttande plan!


Igår fick jag hem mitt nya rosa infoblad om invandringen och dess kostnader från tryckeriet, där jag givetvis också gör reklam för min blogg. Ett stort tack till alla som skänkte pengar till detta projekt under våren. Jag har i denna veresion gett det lite "feministisk prägel" genom att göra framsidan rosa. Det irriterar säkert en och annan feminist ;-)

Dessa 5 000st infoblad kommer delas ut de närmaste dagarna. Ca 650st fick nya ägare idag ;-)


Imorgon blir det en ny åktur med trehjulingen.


Här kommer två utav sidorna i mitt rosa infoblad.


 

Framsida

 

Sidan två

 
 
Ingen bild

Martin

22 juli 2014 23:59

Han satt i riksdagen första gången i början av nittiotalet. Han är en integrerad del av systemet. Det krävs mer än litet förstrött viftande för att han skall återupprätta någon sorts trovärdighet efter att han under 25 år ägnat sig åt förstörelse av sverige. Och fått bra betalt för det.

 
Ingen bild

Doktor Pillerman

23 juli 2014 00:29

Börjar bli rejält trött på storkäftade Bo Frank som i tid och otid skall berätta "sanningar".
Dessa sanningar är SD:s politik men dem menar Bo Frank är obildade idioter.

De som sätter sitt "hopp" till ynkryggar som Bo Frank kommer att bli grymt besvikna.

Mycket snack och lite verkstad från "Den vedervärdige Moderaten från Växjö" som vanligt alltså

 
Ingen bild

UncleBob

23 juli 2014 00:51

Det finns ingen anledning att lyssna på "Invandingskritiska" från Sjuklövern. De är bara ute efter att plocka poäng och sen fortsätta den oansvariga invandringspolitiken. Vem blir egentligen lurad av dessa bedragare? Jag tror att de flesta nu inser att Sd´s restriktiva invandringspolitik är den enda räddningen undan ett fullständigt ekonomiskt haveri.
Nu är det dags för Sveriges väljare att inse allvaret och ta ansvaret att rösta fram det sunda förnuftet..

 
Ingen bild

Blåsippan

23 juli 2014 00:58

Sunt förnuft. Det är en röst på SD. Allt annat är vansinne. Svårare är det inte.

 
Ingen bild

Verkligheten

23 juli 2014 01:30

Du inspirerar mig verkligen. Tack, Thoralf. Du borde leda Sverige. Jag kommer skriva ut detta blad om det går att skriva ut och dela ut där jag bor. Tyvärr än så länge bara 3, SD men kanske kan ett flygblad få dem att åtminstone fundera på om DN verkligen är den där källan som är bra för Sveriges framtid.

Jag tillhör dem som tror att kulturen är ett resultat av folket och inte tvärtom. Har därför, tyvärr, lite svårt att orientera mig i det nya SD som nu vuxit fram där bara kulturen anses viktig inte folket som representerar den.

Volodarski, kommer från Volodarksij. I Ryssland uppmanade man alla som låg bakom terrorn att byta namn så att ingen skulle misstänka vilka som låg bakom den. Just detta namn byttes från Goldstein. Lite kuriosa bara, för den nyfikne.

Den som är riktigt nyfiken och läser på kommer att finna att i de flesta stora konflikter som varit genom historien har judarna stått på muslimernas sida. De flesta tror det inte p.g.a, propagandan. Men det är ett faktum. När tempelriddarna sändes ut för att återta Jerusalem från muslimerna brände de också den synagoga som judarna flytt till. De ansågs ha hjälpt muslimerna.

Samma sak i Spanien efter morernas långa makt. När muslimerna slängdes ut fick judarna också följa med. De hade nämligen varit ledande inom morerna. De flesta flydde till Turkiet där de mottogs väl och fick ledande poster.

SD har tyvärr inte läst på. Då skulle man inte så reservationslöst stödja Israel. Vi är svenskar inte judar. Obegripligt att man stödjer dem så onyanserat. De står ofta på samma sida som vår största fiende muslimerna.

I tusentals år har vi bekämpat dem. Miljoner har dött i denna kamp.

Idag är det Barbara Spectre, Joe Biden, George Soros, ADL, Expo, som vill trycka in Islam i vårt land. Nyttiga idioter för detta ändamål är Reinfeldt, Bildt, Löfven, Cameron, osv.

Är Thoralf med sina rötter den som ska rädda oss? Alla stora slag har haft en hjälte. Sverige behöver en hjälte nu.

Vem kommer bli Sveriges räddare och hjälte? Den nya Martel. Den nya Charlemagne. Agerar vi inte nu är det slut på det som vi kallar Sverige.

 
Ingen bild

Göran

23 juli 2014 02:22

@ Verkligheten,

Amen !

 
tant Gul

tant Gul

23 juli 2014 02:37

Skitpolitiker är...skitpolitiker
----------------------------------
Schyman "omyndigförklarad". Publicerad 22 feb 2003 04:34

Gudrun Schyman är ekonomiskt omyndigförklarad av riksdagen.
Hon tvingas följa "lex Gudrun". En specialskriven "lag" som bara gäller för en enda riksdagsledamot - Gudrun Schyman.

Förra vänsterledaren sätts i en unik överenskommelse från 12 februari under ekonomiskt förmyndarskap av riksdagsförvaltningen. Hon måste som enda ledamot av riksdagen lämna in sina flygbiljetter tillsammans med fakturan för tjänsteresor.

Orsaken är att skattemyndighetens granskning av Schymans deklaration för 2001 avslöjat att hon krävt avdrag för flygresor som riksdagen betalat. Enligt riksdagens bestämmelser ska varje biljett rivas sönder när ledamoten skickar in sin reseräkning. Schyman har i strid med reglerna behållit biljetterna och skickat in dem till skattemyndigheten för att styrka sina avdrag. Hon hävdar att hon inte försökt lura staten på pengar, utan att detta skett på grund av slarv och tidsbrist.

Gudrun Schyman har satt sin namnteckning under en överenskommelse som tvingar henne att leva efter riksdagens strängaste reseräkningsregler. Kerstin Andersson, förvaltningschef vid administrativa kontoret, bekräftar att vänsterpolitikern på grund av regelbrott har fått skärpta redovisningsrutiner. Är det här en överenskommelse som bara gäller en ledamot, Gudrun Schyman? - Ja, det är riktigt. Är den här typen av överenskommelser ovanliga? - Ja. Har man tidigare träffat liknande överenskommelser med ledamöter? - Jag känner till ett fall tidigare. En ledamot fick en särskild redovisningsskyldighet. - Det var inte i form av en överenskommelse utan efter ett beslut av riksdagsförvaltningen och var ett tidsbegränsat beslut, förklarar Kerstin Andersson.

Partiet får betala. Schyman får också bakläxa för att hon lät riksdagen betala en taxiresa för hennes handväska. Expressen avslöjade att Schyman glömde handväskan under ett besök i Dalarna och att hon skickade den med en taxi till Östersund. Resan kostade 3 300 kronor. Riksdagsförvaltningen vägrar att betala och kommer att skicka räkningen till vänsterpartiet. - Vi har inte fattat beslut om vi ska betala fakturan, men det löser sig nog, säger partisekreterare Pernilla Zethraeus. Expressen har förgäves sökt Gudrun Schyman för en kommentar till överenskommelsen mellan henne och riksdagen.
Av Olle Eriksson olle.eriksson@expressen.se
------------------------------------------------------------------
Bonnierstidningen Expressen ser sig idag tvungen att försöka förtränga ovanstående artikell, trots att den i allra högsta grad är aktuell, då Schymans politik är en vandrande ekonomisk katastrof, och hotar numera med att åter ta sig in i Riksdagen.
-------------------
Men det är inte bara genom propaganda, kampanjande och kraftig finansiering, som Bonniers-klanen stödjer FI. De har nämligen familjemedlemmar som själva är aktiva inom själva partiet (minst en). Anna Rantala Bonnier är ett av FI:s toppnamn i partiets Stockholms distrikt. Och hon ställer upp som nummer 7 på FI:s lista i Stockholms landstingsval.(och även Stockholmsstad).
http://goo.gl/NoH9wr

http://goo.gl/NoH9wr

 
Ingen bild

Pelle

23 juli 2014 03:06

@verkligheten

Helt fantastiskt. Tack!

 
Ingen bild

Anders

23 juli 2014 05:55

Verkligheten......du kan lika gärna få det till att vårt folk har för vana att slåss för muslimer, givet att vi i århundraden slogs mot Charlesmagnes brutala kristnande av Euoropa. Vi har redan fått en Mellanöstern-religion pådyvlad oss en gång, Judarna har behållit sin stam-religion, sin kultur, sin själ i långa tider fastän det finns gott om folk som vill ta kål på dom, det är rejält folk det. Det är vi som behöver deras hjälp ;)

 
Ingen bild

Göran

23 juli 2014 06:40

@ SD+,

Jadå, Du får säga vad Du vill om moderaterna, men frågan är om det imponerar på någon.

Det fanns en socialdemokratisk försvarsminister, Roine Carlsson, som glömde sin portfölj i Östersund. Han löste uppgiften genom att låta flygvapnet skicka en SK 60 till att hämta den till en kostnad av över 20 000 kr. Vänsterdikets representanter kan konsten att ställa krav på statskassan.

 
Svensson

Svensson

23 juli 2014 07:00

Bo Frank tycks lida av dåligt samvete,men han tycks inte våga gå hela vägen,snart pudlar han igen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
tant Gul

tant Gul

23 juli 2014 07:52

Redan två svindyra väsk-/portföljhämtningar på skattebetalarnas bekostnad. Finns det fler?
----------------------------------
Reinfeldt: - Wälcåm to Sviiden, dä kountry dä Svenne betalarr.

Flykting: - Ha! Tacka os for we commer. Åck har Mohamad med os.

http://goo.gl/W6lwbB

http://goo.gl/W6lwbB

 
Ingen bild

Rune

23 juli 2014 08:24

Bo Frank vill att regeringen skall göra någon slags påverkan på övriga EU-länder för att dessa skall lösa problemet med den stora invandringen till Sverige. Detta i stället för att Sverige löser detta på egen hand. Vilket Sverige kan genom resoluta åtgärder som man nu är för fega att sätta i verket.

 
Ingen bild

Hacke

23 juli 2014 09:05

Bo Frank har vid flera tillfällen avslöjat att han har svårt med logiken alternativt trivs i rollen som apspelare i stridshingsten politiska teater. Han har haft åtta år på sig att fatta vad över 250 000 av hans partikamrater redan begripit och vänt det parti ryggen vars ledare för en antisvensk politik, fjärran det forna moderpartiets grundvärderingar.
Väx upp Frank, ingen går på dina krumbukter i manegen längre.

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2014 09:13

Sveriges invandringspolitik är svårbegriplig, att
denna idioti inte är hållbar i längden kan vem som
helst räkna ut. Men när ekonomin brakar samman , vad
händer då? Vem ska då bekosta alla dessa horder av
människor som idag helt lever av bidrag? Det blir
inte bara ett ekonomiskt kaos, det kan mycket väl i
slutändan handla om inbördeskrig, och en brottslighet
som kommer att få den höga brottslighet vi har idag
att framstå som rena söndagsskolan.

 
Ingen bild

En som fått bladet

23 juli 2014 09:52

Thoralf! Nog är du en riktig politiker. En sådan som de borde vara.
Tänk om alla vore som du! Vad fint och trevligt vi skulle få ha det i Sverige.
Rak o Ärlig!
Ja, om inte detta med bladen funkar och det blir kaos i landet efter valet så får man kanske överväga metoden som din forne släkting använde när han samlade ihop dalkarlarna och tågade mot Stockholm och bytte ut de (van)styrande.

 
Ingen bild

Lotta

23 juli 2014 10:04

Fantastiskt bra ledare i dagens Barometern:

http://www.barometern.se/ledare/drommar-om-revolt(4377211).gm

 
Ingen bild

Lotta

23 juli 2014 10:09

Som så många gånger förr fungerar det inte att länka. Ni får kopiera länken istället för det är det värt.

 
Ingen bild

SM811

23 juli 2014 10:11

Jag brukar trycka enter efter länken,
http://www.barometern.se/ledare/drommar-om-revolt(4377211).gm

 
Ingen bild

SM811

23 juli 2014 10:12

Funkade inte det heller.:(

 
Ingen bild

Trollfar

23 juli 2014 10:31

@SM811, kopiera länken funkar alldeles utmärkt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2014 10:37

Expressen/GT har idag en artikel om Bert Karlsson och hans alla flyktingboenden.

För (vad jag vet) första gången i media har vi svart på vitt att det är flyktingarna som tar in vägglöss i Sverige.

"Bert Karlsson suckar hemma i sommarhuset. Vem vill bo på en flyktingförläggning? Det vill väl ingen. Vägglössen får vi aldrig bukt med . Det spelar ingen roll hur många gånger vi ringer Anticimex för det kommer hela tiden nya. Lössen finns i deras väskor och kläder som de tar med sig."

Jo, ni läste rätt. Lössen finns i deras väskor och kläder som de tar med sig.

Thomas Mattsson har nog semester. Man undrar också hur länge Linda Flood får behålla jobbet. 1 timma till, 2 timmar till, eller har hon redan fått lämna jobbet...

Vad gäller Bert, så genererar han rubriker. Han provocerar åt alla håll. Möjligen har han inte bara pengar som drivkraft i detta fallet. Han väcker också Svenne Banans ögon...
De som kan bör spara denna artikel digitalt.

 
Ingen bild

q

23 juli 2014 11:21

Bäste Thoralf, finns det ingen lämplig sommarmarknad i Växjö där du kan utmana honom på en rejäl debatt?

Att leva som han lär osv.

 
Ingen bild

vmm

23 juli 2014 12:03

tant Gul:

Angående Schyman så vore det väl ett ståtligt spektakel om hon kunde upprepa sin bränning av 100 tusen kronor i åsyn av en grupp tiggare. Så får man en besk kommentar till tiggeriet i Sverige. Ett foto med Schyman som i protest mot fattigdomen bränner 100 tusen kronor i åsyn av 25 stycken tiggare vore en effektfull protest mot fattigdomen i bästa Fi-stil.

 
Ingen bild

MAC

23 juli 2014 12:31

Thoralf, blockera hans MAC-adress istället. Så slipper vi hans eviga upprepningar. Han kan gå till internrasismen och prova om man får skriva dynga där istället.

 
Ingen bild

Fredde

23 juli 2014 12:34

Otroligt bra! Starkt! Tufft!

http://www.svt.se/opinion/besviken-pa-lrf-s-standardfraser

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2014 12:58

@tant Gul.
Antingen är du ett troll eller dum/korkad.
Zyklon B användes definitivt inte bara för lussanering. Vet DU inte det???? Massavrättningar av män, kvinnor, barn och gamla i Tysklands koncentrationsläger. Giftdöden i Nazisternas gaskamrar drabbade miljontals oskyldiga.

Andra fick arbeta sig till döds eller avrättades på annat sätt.

Den som framhåller Zyklon B som bra, har MYCKET, MYCKET att lära.


 
Ingen bild

Stora Småland

23 juli 2014 13:06

" Johannes " stämmer in på uttrycket : tung i rumpen och dum i klumpen !

 
Ingen bild

Hood

23 juli 2014 13:59

Angående Marika Formgren,gå till fria tider där finns en länk till hennes med verkan i "Danmarks röst 23-07-14.Lyssna särskilt noga på vad hon säger 12:30 in i programmet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2014 15:25

@tant Gul
Nu har du verkligen gjort något i det blå skåpet. Och det rejält. Just nu spelar du SD,s fiender i händerna, med dina antisemitiska konspirationsteorier.
Hoppas verkligen att Thoralf tar bort ditt inlägg snarast. Ditt förra om Zyklon B som jag svarade på är redan borta.
Tror du verkligen att Judarna planerade för Förintelsen och WW2? Har den från idag pågående rötmånaden påverkat tänkandet?
Och att Polackerna skulle ha velat ha igång WW2. Plus alla andra mycket märkliga anklagelser du vräker ur dig. Sök hjälp. Kvalificerad sådan.

Om jag tillhör "massorna", nej, jag tänker själv. För ett tag sedan såg jag en gammal journalfilm när naiva Österrikare välkomnade Hitler. De stod där med högra armen i luften och skrek av glädje. Tänk vad de som levde till krigsslutet, tänk vad de säkert ångrade sig...
Samma med de som hyllar kommunismen på samma sätt. Lättledda, lättlurade fån.
För egen del kände jag en farbror som var med "de Vita Bussarna" och hans berättelser var verkligen värda att lyssna på. Då skulle du varit med.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

23 juli 2014 15:32

Tante Braun visar rätt flag. Du får ta dig en öl med Mel Gibson och annan passande galning.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 15:38

Tant Gul

Du har kommenterat färdigt nu!

 
Ingen bild

Tony

23 juli 2014 16:29

Sverige har en samling märkliga journalister
som verkar att leva för att gå maktelitens ärende,
men det finns några undantag, Ingrid Carlqvist och
"Julia Caesar(psedonym)" som vågar att säga sanningen
om tillståndet i landet, såsom många upplever den.
Merparten av journlister är väl män, och man tycker då
att någon av dessa skulle våga att sticka ut, men det
är visst från kvinnligt håll som inte alla fegar ut!

 
Ingen bild

hummelstadskarin

23 juli 2014 16:33

Verkligheten - tack för det sanningsordet. Vi kunde tillägga att judarna ser ned på oss och vill behärska oss genom inflytande. Deras intellektuella tradition och självmedvetande gör detta möjligt. Muslimer ser ned på oss och vill behärska oss med hjälp av lagar och vapen. Deras vilja till krig och vår veklighet gör detta möjligt. Zigenarna ser ned på oss och vill behärska oss genom kriminalitet och asocialt beteende. Eftersom vi saknar nationellt självmedvetande gör de detta möjligt. Fråga till dem som läser Thoralf: vilken av dessa grupper har nått längst?

 
Ingen bild

Observer

23 juli 2014 17:54

Det viktiga här, Är att Sverigedemokraterna står upp för ett Sverige där ALLA som är ordentliga får någonting ut av det hela.
Att vara ordentlig är att kunna försörja sig själv, och gärna andra med sin uppfinningsrikedom så att vårt land mår bra och blommar.
Där ALLA tar ansvar och INTE skyller på andra.
Där ledaraskapet är gott och vi trivs tillsammans i öppen dialog om vår gemensamma framtid.

 
Ingen bild

Göta

23 juli 2014 18:09

@ Hummelstadskarin
Varje etnisk/religiös gruppering sätter ju sig själva högst på ett eller annat sätt. Det är väl ett allmänmänskligt beteende. Den eller de ledande inom gruppen bestämmer på vilket sätt, och hur högt ribban ska ligga (dvs hur fanatiska vi ska vara). Till exempel så har våra svenska politiker nu för tiden bestämt att vårt folk ska vara de absolut mest godhjärtade och givmilda människorna i hela världen och mot hela världen, även om det får som resultat att vi förintar oss själva.

 
Ingen bild

Göta

23 juli 2014 18:19


I stort sett dagligen kan vi höra eller läsa följande mening i våra medier:
"Just nu har Migrationsverket behov av nya akuta boenden för nyanlända..."

Observera orden "JUST NU"!

Är det ingen som har kommit på tanken att dessa "nya akuta behov" i Sverige har funnits i FLERA DECENNIER och att de ÖKAR OAVBRUTET HELA TIDEN!!!?

Ett "akut" behov betyder att behovet är tillfälligt. Ett behov som har funnits konstant i flera decennier och hela tiden ökar kan man knappast kalla för "tillfälligt". Enligt UNHCR är över 50 miljoner människor på flykt i världen. En överväldigande majoritet av dessa från och i de muslimska länderna i Mellanöstern och Afrika. Detta har alltså pågått och ökat under flera decennier men ALLA tycks HELA TIDEN inbilla sig att det endast är en tillfällig, enstaka akut situation som har blossat upp just nu av någon "obegriplig anledning", att allt snart har lugnat ned sig igen och att vi då i lugn och ro kan reda upp den där "tillfälliga" situationen.

Men krigen i de muslimska länderna har pågått oavbrutet i TUSENTALS år, dels mellan olika muslimska grupperingar (främst sunni och shia), dels mellan muslimer och andra religiösa eller icke religiösa grupper. Kan man då inte dra vissa slutsatser av dessa fakta? Tydligen inte. Sedan den heliga MÅNGKULTUREN blev det allena saliggörande bland Europas politiker arbetar de huvudlöst och oavbrutet för att överföra exakt samma enorma konflikter med ständiga krig och eländen till oss!

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 19:29

Staplarna i det illa skrivna propagandabladet ser ut att avse absoluta tal. Syftet tycks alltså vara att förstärka skillnaderna mellan länderna utan att ta hänsyn till folkmängden. Och visst, kompenserar man för detta, vilket är legio i statistik av denna typ, blir Sverige fortfarande bäst i klassen. Precis som det bör vara. Men Norge framstår t.ex inte i fullt så usel dager om man tar hänsyn till folkmängden, även om de givetvis borde ta emot fler flyktingar.

Nåväl, eftersom hela SD:s politik handlar om att skapa motsättningar och förstärka skillnader, så är den ohederliga statistiken givetvis helt i linje med detta.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2014 19:54

Dagens artikel i Expressen/GT där Bert Karlsson "avslöjar" att vägglöss är något som finns i invandrares väskor och kläder väcker givetvis debatt.
Aftonbladets Jonna Sima rasar och Migrationsverkets stf. Generaldirektör Mikael Ribbervik spelar orförstående.

Varför inte köra med "öppna kort"? Vad kostar invandringen? Vilka negativa och positiva konsekvenser innebär detta för Sverige? Varifrån kommer vägglössen?

Några frågor som många kräver svar på FORT. Det är snart val...

Återigen, jag tror att Bert Karlsson har en dold agenda med sina flyktinganläggningar. Ingen som han får rubriker och han vågar säga obekväma saker...

 
Ingen bild

Göran

23 juli 2014 19:55

@ Johan,

Motsättningarna skapas av sjuklövern genom att jävlas med svenskarna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juli 2014 20:01

@Tack Thoralf!
Den bruna ruttna stanken från SS-tant Gul behövde kastas ut på högen bakom ladugården och täckas över ordentligt med lämpligt material.

 
Ingen bild

Lotta

23 juli 2014 20:02

Läste någonstans att Sverige numera tar emot fler än Tyskland i absoluta tal.

Lyssna på Danmarks röst där bl.a Marika Formgren medverkar:

http://snaphanen.dk/2014/07/23/danmarks-rost-censur/

 
Ingen bild

Jag

23 juli 2014 20:24

@ Johan. Varför BÖR det vara så att Sverige är bäst i klassen på att ta emot invandrare? Är det Svenska folkets sanning eller bara din egen?

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 20:34

I det löjeväckande infobladet, avfattat på undermålig högstadiesvenska, ifrågasätts om man bör lita på media. De stackare som orkar ta sig igenom båda sidorna och den ohederliga statistiken (se ovan) lär dock bli övertygade om en sak: Det går inte att lita på Thoralf. Old news.

@Jag: Självklart bör Sverige vara ett föregångsland även på detta område. Trodde du var Sverigevän?

 
Lilla Lisa

Lilla Lisa

23 juli 2014 20:38

Jimmie Åkersson ( + SD i stort, Thoralf i synnerhet)torde vara den enda ärliga politikern i Sverige i dag, skäms på er alla som inte talar sanning utan bara håller med för att få vara kvar i maktens boningar, Eftermälet kommer inte att vara nådigt.

http://Sverige

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 20:55

Johan

Till och med du reagerar på staplarna ;-)

Absoluta tal kan aldrig var ohederligt!

Jag vet att jag träffat väldigt rätt när du reagerar och försöker förlöjliga. Det tråkiga för dig är att igår fick 650 hushåll detta "ohederliga" infoblad och idag har jag hunnit med hela 1 800 hushåll.

Det svider Johan!!

 
Ingen bild

Lena

23 juli 2014 20:57

@Verkligheten 01.30 och @Hummelstadskarin

Dispatch Int`l har en intressant debatt om konfliken mellan Israel-Palestina.
http://www.d-intl.com/2014/07/17/debatt-en-nyanserad-bild-av-palestina

Det viktiga är att så många som möjligt vaknar upp och "ser" vad som händer. Vilket inte alltid är lätt då svenskar "gömmer huvudet i sanden" och är svåra att nå, och så har vi media som inte gör sitt jobb.
Det finns så många vinklar på denna och alla andra konflikter att det är svårt att döma ut hela folk, läs judar eller palestinier. Båda har lidit/lider och det är enögt då många blivit utnyttjade av sina ledare precis som vi nu är.

Debatten behöver som sagt nyanseras. Det gäller även debatten om romer o de från MENA-länderna. De är inte alla onda människor. De tar chansen att "tjäna en hacka" eftersom vårt system tillåter det. Däremot menar jag inte att vi svenskar som ska betala för denna vansinniga massinvandring. Särskilt inte som det är omöjligt för oss att kunna trivas med dessa kulturer som vi inte förstår oss på.


 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 21:25

Då fick vi det bekräftat. Syftet med att använda absoluta tal är alltså att ge en skruvad bild, dvs att förstärka skillnaderna. Det hela riskerar nämligen annars att inte bli fullt så effektfullt som Thoralf vill.

Ta även med absoluta tal för Pakistan eller Tyskland, vet ja. Det kan ju aldrig vara ohederligt.

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 21:42

I EU-valet fick SD 359 248 röster, bara knappt 20 000 fler än i det senaste riksdagsvalet. Jag talar här om absoluta tal, vilka som bekant alltid ger en hederlig bild av statistiken.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 22:06

Johan

Tycker du att det var ohederligt att ange antalet röster i EU-valet. Jag tycker att det är i allra högsta grad relevant. Men när det gäller valresultat sätts det alltid i relation till antalet totala avgivna röster.

Jag tycker att våra grannländer är mer intressant att redovisa än Pakistan eller Tyskland.

 
Ingen bild

Trollfar

23 juli 2014 22:07

Thoralf, detta är SD+ återuppstånden under ett annat namn. Ta bort skräpet.

Svara inte trollen så självdör de.

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 22:17

Och när det gäller staplarna så borde de självklart sättas i relation till ländernas folkmängd.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 22:49

Johan

Nej, så redovisar inte ens Migrationsverket sina siffror!

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 23:00

Du anger fyra olika källor, där Migrationsverket endast avser den svenska stapeln.

Självklart ska du dela ut flygblad om vår generösa flyktingpolitik, men du behöver ju inte göra oss bättre än vi är.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 23:05

Johan

Vare sig UDI i Norge, Ny i Danmark eller finska Migratinsverket redovisar sin statistik på det sätt du efterfrågar.

Skall vi sedan även titta på kostnaderna blir det än mer anmärkningsvärt med tanke på det svenska generösa bidragssystemen eller skall vi kalla det "mutor" till kommunerna och privata aktörer.

Tycker du att vi skall jämföra även det med våra grannländer så blir nog skillnaderna i staplarna än större!

 
Ingen bild

Johan

23 juli 2014 23:37

Varje land redovisar givetvis sin egen statistik. Den som sedan sammanställer dessa uppgifter i syfte att göra en jämförelse mellan länderna kan lika självklart inte använda absoluta tal. Visst inser du detta, men likafullt begagnar du dig av missvisande siffror, eftersom det passar dina syften.

Och nog finns det all anledning att förlöjliga ditt alster. Det är för mig obegripligt att du valt att låta en så usel produkt gå i tryck, inte minst i språkligt avseende (vilket snömos). Underskatta inte väljarna.

 
Ingen bild

Thoralf A

23 juli 2014 23:56

Johan

Jag förstår att du som rödgrön sympatisör inte gillar att jag upplyser det svenska folket med fakta. Dessutom att saker kommer bli värre om de rödgröna bildar regering efter valet.

 
Ingen bild

Johan

24 juli 2014 00:09

Dina politiska motståndare lär inte ha något emot att du ger den obildade sverigedemokraten ett ansikte. Och alldeles oavsett valresultat kommer SD inte att få något inflytande på riksplanet. Det kommer övriga partier att se till. Var lugn för det.

 
Ingen bild

Göran

24 juli 2014 04:01

@ Johan,

Du ska inte vara allt för säker !

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 juli 2014 08:16

Det är rätt, Johan, ge aldrig upp oavsett hur ägd och fel du har. När man har förlorat all trovärdighet kan man alltid ta till personliga påhopp och von-oben attityd.

Jag tänker främst på epitet som löjeväckande, högstadiesvenska, obildade Sverigedemokraten mm. Har du hört talas om projicering?

 
Ingen bild

Johan

24 juli 2014 08:56

Projicering? Nja, det handlar mer om att kalla en spade för en spade.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

24 juli 2014 15:12

Eller så försöker man förminska genom att kalla det för spade när det borde ha varit en guldspade?

Eller klaga på språket när det är fakta som presenteras.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards