thoralf

Direktlänk till inlägg 1 mars 2015

INGET TABU MED VOLYMER OCH INVANDRING

Av Thoralf Alfsson - 1 mars 2015 17:35

Kommunalrådet Johan Persson (S) som även sitter i socialdemokraternas partistyrelse har inget problem med att prata volymer och invandring!


I sitt senaste blogginlägg är det volymer för hela slanten. Till och med listor på vilka kommuner som har störst befolkningsökning. Eller om vi skall vara riktigt sanningsenliga så handlar det om vilka städer och kommuner som är duktigast att byta ut den svenska befolkningen mot invandrare.


”Kalmars flyttnetto från utlandet var 287 personer av en total befolkningsökning på 789 personer. Det motsvarar 36 procent.

Ser man till Kalmar län så var befolkningsökningen 1724 personer. Flyttnettot från utlandet var 2 694 personer vilket motsvarar 156 procent.”

 

I Kalmar län kan vi verkligen tala om att befolkningsutbytet har accelererat under nye landshövdingen Stefan Carlsson. Men Johan Persson i Kalmar vill också vara med i toppen, med sambon Malin Almqvist som länsråd finns ju alla förutsättningar att komma i topp.


    

Denna utveckling jublar Johan Persson över. Jag blir skrämd över denna befolkningsutveckling i synnerhet när jag vet att så stor andel handlar om personer med en annan kultur och religion.


Förutsättningarna är inte speciellt goda för en god integration i Kalmar län. Att antalet invånare inte följt övriga landet under de senaste 100 åren beror på en svag arbetsmarknad och den blir inte bättre av att länet tar emot en stor andel lågutbildade eller i vissa fall personer med endast koranutbildning och analfabeter, enligt ansvariga.

Vi vet väldigt lite om de personer som kommer till länet. En merpart av dessa har sannolikt inget intresse av att integrera sig i samhället, ännu mindre att assimilera sig!


En ”sekulär muslim” skrev i veckan på  Västerviks tidnings debattsida med rubriken ”Vakna innan det är för sent”.


”Jag är inte emot dessa människor eller deras tro, men tyvärr kan denna tro aldrig anpassas till ett modernt samhälle. Därför måste man tidigt ställa krav på islamisterna, eller inte ge dem plats här.


Deras uppfattning och ideologi bygger på hat och hämnd. Deras ideologi har som mål att göra hela världen islamisk och de som inte vill måste tvingas till det med svärd. Därför bör man inte tillåta dem att sprida sina tankar i ett modernt samhälle som bygger på tolerans, demokrati och respekt för andra.

Jag vädjar därför till politikerna att börja tänka mer på framtiden, på våra barn och barnbarn, annars så kommer de att drabbas precis som vi har lidit i vårt gamla hemland.”


Varför har inte 7-klöverns politiker kommit till denna insikt. Jag har gjort det. Med vilka ögon ser Johan Persson och hans gelikar inom den rödgröna röran på utvecklingen i samhället. Inrikesminister Anders Ygeman pratar om att vi varit naiva i vår syn på t.ex antisemitismen. Vilka vi? Det är just 7-klöverns politiker som varit naiva och låtit hundra tusentals muslimer få bosätta sig i Sverige. Muslimer som tagit med sig sitt judehat till Sverige. Ett judehat som underblåses av den svenska vänsterrörelsen, inte minst inom public service. Vilka vi menar Anders Ygeman? Nu passar det att skuldbelägga alla!


Sverigedemokraterna har varnat för utvecklingen men kallats rasister!


"Politikerna i Sverige har genom tiderna gömt sig och blundar fortfarande för detta farliga faktum. Samtidigt tror jag aldrig på en radikal imam som sitter på tv och pratar vackert om deras förhållande till andra folk. Det är bara lögner – jag levde med dem i nästan 30 år och tror inte på ett enda ord som de säger. Deras metod är att ljuga tills folk tror på dig. Precis som en sektledare som rabblar sin ramsa.


De har skapat terror, hat och rädsla i detta vårt förut fantastiska samhälle. Därför kommer jag inte att skriva mitt namn under denna insändare, på grund av deras hat mot väst och folk som är emot deras ideologi."


En ”sekulär muslim” avslutar sin insändare med följande mening som jag i allra högsta grad delar.


”Jag är faktiskt rädd nu. Ännu mer för mina barn och barnbarn, för att de ska hamna i ett helvete om politikerna fortsätter driva sin naiva politik.”

 

En "sekulär muslim" och Johan Person har helt olika uppfattning. Jag undrar vem som har mest erfarenhet? Jag vet i varje fall vem jag lyssnar på i detta avseende.

 
 
Ingen bild

Hm

1 mars 2015 18:15

Sekulära muslimer finns lika mycket som enhörningar och tulipanarosor.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 mars 2015 18:43

För flera hundratals år sedan levde folket i Sverige i ett otryckt land med krig och fattigdom.
Människorna i Sverige och grannländerna blev efterhand mer civiliserade och byggde mer och mer bort fattigdom och elende.
Den historien har våra politiker under c:a 40 år helt glömt bort och håller för full på att jobba sig tillbaka till oroliga tider med krig och fattigdom.
Dessutom lägger dom större delen av sveriges budget och betalar otroliga summor på detta vansinne.
Som jag ser det finns idag ingen återvändo bara för att inteligensen hos våra politiker ligger på en skrämmande låg nivå.
Dom har i årtionden hetsat varann till att begå dessa för Sverige förstörande handlingar.
Att medvetet förstöra ett land skulle bestraffas med livstids fängelse. Problemet är att samma politiker som förstör Sverige är samma politiker som stiftar lagar.

 
Ingen bild

oh

1 mars 2015 19:11

Stiftelsen för strategisk forskning hävdar att inom tjugo år kan femtiotre procent av dagens arbetstillfällen vara borta.Alltså vartannat jobb i Sverige.Jag anser att SD borde ställa frågan till regeringen och dess medlöpare vad alla dessa muslimer som dräller in i landet skall utföra för slags arbete.Även vad alla Svenskar som är utan jobb skall finna sin utkomst.
Jag misstänker att om svar gives blir det att Svenskar SKALL arbeta och utlänningar skall precis som nu sysselsättas på arbetande Svenskars bekostnad.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 mars 2015 19:33

Angående skolans sönderfall

"Fridolin befarar fortsatt låga Pisa-resultat "
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/skolor-reformtrotta-efter-pisa-2012_4373913.svd

Så länge han inte förstår eller rättare sagt "får/vågar" förstå vad problemet är bör pajasen Fridolin vara tyst.

Det som dessa välavlönade yrkespolitiker gör med Sverige och den Svenska skolan är så fruktansvärt cyniskt och egoistiskt.

De ansvariga är:
Erik Ullenhag
Gustav Fridolin

Och den största skurken av dem alla Bengt Westerberg är fortfarande i kulisserna och förstör så gott han kan.

 
Ingen bild

Pierre

1 mars 2015 19:47

Jodå det finns många sekulära muslimer ute men de vågar inte komma till tals då de i så fall råkar riktigt illa ut.

Att det finns de som säger ifrån till islamister ser man då dessa även krigar mot IS , problemen vi har i detta land är att ungdomar får lära sig att alla människor är lika i skolan vilket i sin tur gör det väldigt lätt för radikala individer att få fäste.

Skolan och dessa rödgröna lärare är nog näst efter journalister de man ska ge skulden för att inget händer i detta land.

En skola som förklarar vad som skiljer de olika ideologierna skulle verkligen vara på sin plats nu då religion får ta så mycket plats i samhället utan att stå till svars för skiten det ställer till.

De äldre man talar med är glada de inte har så långt kvar så de ska behöva uppleva eländet som kommer då många tror vi ska få ett nytt krig på halsen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 mars 2015 19:52

Ja, det händer mycket tragiskt i Sverige. Att sju partiers företrädare så okunnigt låter Sverige förfalla är tragiskt.
Såg nu reportaget om skolan i Malmö som nu tvingas stänga pga. olika gruppers bråk och slagsmål. Tre intervjuades. En elev, en fd. elev och en lärare. Alla tre med väl inlindade huvuden... Sverige år 2015...

Nu något helt annat. Funderar på feministernas slagan om att "kön är en social konstruktion". Men varför åkte inte då alla skidåkare femmilen idag? Halva gruppen av "Hen", åkte igår och då bara tre mil...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 mars 2015 20:07

Tillägg till min tidigare kommentar.

Tendensiös journalistik, sa Bill, vilseledande journalistik, sa Bull!


Bilden som illustrerar artikeln där Herr Fridolin oroar sig över nästa PISA visa fyra vad som kan beskrivas som Svenska elever. En lärare från Dammfriskolan i Malmö berättar hur man förändrat utbildningen efter senaste PISA.

Problemet är att Dammfriskolan har ganska hyfsat resultat i t.ex behörighet till gymnasiet och är alltså inte anledningen till skolans sönderfall. Dessutom har jag svårt för att tro någon av dessa Svenska elever beväpnar med sig handeldvapen inför en skoldag. Tvärtom är det träningskläder och böcker dessa elever "beväpnar" sig med.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/skolorna-med-flest-behoriga-elever/

Problemeskolorna är utan skygglappar i urval:
Värner Rydénskolan
Munkhätteskolan
Rosengårdsskolan 7-9

Den gemensamma nämnaren för dessa skolor hoppar jag över ;-)

I Rosengårdsskolan är det endast 30 % som slutar med gymnasiebehörighet och är fullständigt katastrofalt.

Det är DÄR SvD:s reportrar skall börja.

Att man inte väljer invandrarskolor är endast ett cyniskt läsarförakt. Dessutom blir det svårt att hitta Svenska elever att fotografera som på bild utåt skall hållas ansvariga för skolans sönderfall.


 
Ingen bild

Niklas R

1 mars 2015 20:08

Kanske dags för denne "sekulära muslim" att byta trosinriktning och sluta med sin djävulsdyrkan och anamma Jesus frälsning.

 
Ingen bild

Calle

1 mars 2015 20:15

@ Thoralf
Detta med volym och befolkningsökning har även Lidköpings kommuns styrande fått på hjärnan.Står även på reklamskyltar vid stadens infart.Undrar om skatteintäkterna har ökat proportionerligt i Kalmar och Lidköping?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

1 mars 2015 20:36

Nyheten om att skolan i Rosengård var en hyhet som inte uppmärsammas så mycket.Ett litet inslag bland andra !
Det verkar som att det var väntat och och inte så mycket att hetsa upp sig för !
Rapportledningen i ett normalt land skulle väl ha skrikit rakt ut "Vart är landet på väg"
Saken är den att det här var den första skolan som måste stänga,fler kommer att följa i storstäderna.
Kaoset närmar sig snabbt !

 
Ingen bild

Pepparholm

1 mars 2015 20:37

Stefan Carlsson och Johan Persson i Kalmar borde se dagens inslag i Sydnytt om Värner Rydénskolan i Malmö. Är det så ni vill ha det i Kalmar? Skyddsombudet sa att det här går inte längre. Lärarna törs inte ta i eleverna även när det skulle behövas. I övrigt var det bara elever med huvudduk som berättade om hot mellan elever och av elever mot lärarna. En med huvudduk som var biträdande lärare sade, att om man bara satsar mer pengar på lärare och elever samt bygger om skolan så blir allt bra!!

På Rapport i dag så fick vi också veta att man får inte ha avvikande mening i Ryssland. Då blir man mördad. I media så förmedlar man endast Putins budskap. Han säger att mordet gjordes av motståndare för att fördärva Putins image. Enda skillnaden mellan Ryssland och Sverige synes vara att ännu har ingen mördats. Här utnämns i stället en miljon demokrater till fascister och blir uthängda i Expressen och blir av med
arbeten m.m Man har lärt av Putin, att alltid skylla allt på SD.

 
Stefan K

Stefan K

1 mars 2015 20:44

Ge mig namnet på ett enda muslimskt land som inte lider under odemokratiska styren, som inte ständigt drabbas av konflikter o krig, där ord som korruption är legio och där samhället inte fungerar.

Nu importeras människor från dessa länder i rasande takt och tror ni att problemen stannar vid deras hemländers gränser?
Nej, det dom ser där kommer vi och dom att snart se här.

Jag är uppriktigt orolig över det Sverige som våra barn och barnbarn kommer att växa upp i, uppriktigt orolig.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 mars 2015 20:55

@Hulda mk1 Söndag 1 mars 19:52

”Men varför åkte inte då alla skidåkare femmilen idag? Halva gruppen av "Hen", åkte igår och då bara tre mil...”


Idag slog det mig plötsligt att WM alltid avslutas med herrarnas femmil?

Varför inte avsluta WM med damernas tremil? Skandal!

Lite subtilt kanske, men man kan inte utesluta någon grumlig ”patriarkal” maktstruktur bakom valet av att som höjdpunkt på WM avsluta med herrarnas kraftprov om fem mil :-)

Utan brist på annat kanske detta vore något att ”gå i taket för" av någon för tillfället disponibel aggressiv attackfeminist.

 
Ingen bild

Demokratur

1 mars 2015 21:10

Bara att flytta och lämna detta land åt sitt öde. Svensken har ju röstat för denna vandring mot klippkanten...

 
Ingen bild

Göran

1 mars 2015 21:28


Om tio-tjugo år kommer Sverige att ha en ekonomi i stil med den som Grekland har idag. Enda möjligheten till räddning är den som en väpnad kamp utgör. Polisen är ju (usch ja) hopplöst oduglig. Handlingsförlamad och bekymrad. Detta duger inte. De kriminella kan inte tillåtas få ta över någonting. Det räcker inte med att polisen försöker skapa lite vantrivsel bland buset. Det imponerar inte på dessa element.

 
Ingen bild

Christer

1 mars 2015 22:14

Jag har läst alla kommentarerna som anknyter till Thoralfs val av ämne, och till den stängda skolan i Malmö. Alltså islam och muslimer. Att mångkultur aldrig fungerat någonstans tidigare är ett för de flesta ett känt faktum. Utom för våra politiker och makthavare förstås.
Lyfter man blicken och ser ut över hela den muslimska världen, så finns där ingenstans grogrunden till demokrati, eller mänskliga rättigheter. Ingenstans har man kunnat tillgodose befolkningens behov av konsumtionsvaror skapade genom egna innovationer eller egen teknologi. Nämn en bil, dator eller vad som helst som människor behöver i sin vardag, som kommer från ett muslimskt land. Inte ens vapnen som dom krigar med har dom tillverkat själva. Knivarna som dom skär halsen av de otrogna med är dock inhemsk produktion, av vad jag fått lära mig. Annars är deras export huvudsakligen råvaror (olja) och några jordbruksprodukter som fikon, dadlar, oliver etc.

Innovationer, och konsumtionsartiklar som hela jordens befolkning åtrår kommer från den vite mannen, som står fri från religiösa dogmer i ett sekulärt samhälle. När västerlandet kunde lägga Gud åt sidan, så kunde vi också ta oss an människors behov i form av livsmedel, medicin, demokrati, välstånd, bostäder och konsumtionsartiklar mm. Detta som muslimer så starkt åtrår, men som dom själva aldrig kommer att kunna åstadkomma. Det är prylar som är den egentliga drivkraften bakom asylinvandringen, inte att få leva i en demokrati.
Det är vad deras religion gjort med människorna som hämmar all utveckling, och den tar dom med sig hit. Århundraden av religiösa föreställningar har hämmat den fria tanken. Traditioner som inte får brytas, nya tankar får inte tänkas.
Richard Dawkins har sagt följande:
Science flies you to the moon,
religion flies you in to buildings.

Att det skulle vara just Malmö som har dessa problem är inte så konstigt med tanke på deras stora muslimska befolkning. Att sen Malmö har (håll i hatten) 4.1 miljarder i kommunalt skatteutjämningsstöd understryker ytterligare idiotin. Hur skulle situationen sett ut utan dessa pengar? Övriga Sverige finansierar spektaklet.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

1 mars 2015 22:26

Omröstning om antal ledamöter: Hahne 101 - 71 Syltryggarna.

:D

 
Ingen bild

Fredde

1 mars 2015 22:29

Såg nyheterna 19:30 samma dag som Migrationsverket ville ha 18 miljarder extra. Inte ett ord yppades. 18 miljarder!!! Man tror inte det är sant. Varför är det ingen inom media eller politiken som agerar????? Ngn som har ett bra svar?

 
Ingen bild

Stefan A.

1 mars 2015 23:02

Invandringen har blivit en så skållhet potatis i Sverige att sjuklövern inte klarar av att hantera den, därför tar de den enkla vägen ut och blundar och bara kör på under en kaskad av floskler, det är en total låsning, man hoppas att saker och ting ska lösa sig själv med hjälp av ett regn av lånade miljarder, men det kommer det inte att göra.
Undrar om utbildningsminister Fridolin kommer att få någon fråga från journalisterna ang. den av skyddsombudet stängda skolan och begäran om inhyrda vakter, tycker att vissa "besvärliga" frågor har en förmåga att stanna på lägre nivåer och inte föras upp på regeringsnivå av de som har betalt för att ställa besvärliga frågor, och vi vet ju vilket område det handlar om...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 mars 2015 23:53

Läs gärna vad Karl Olov Arnstberg Skriver om islam

”Islamofili är en sjukdom”
https://morklaggning.wordpress.com/2015/03/01/islamofili-ar-en-sjukdom/


Några smakprov:
”Det finns ingen religion som har företräde när det gäller att skapa en högkultur, utom att kristendomen är att rekommendera på grund av sin etik. Men det finns en religion som förstör all högkultur: islam.”

” Det är en religion som helt enkelt inte är förenlig med en högkultur. Där islam tar makten dör civilisationen.”


Kom sedan inte och säg att ingen varnade er!
(det gäller inte bloggens läsare)

 
Lassekolja

Lassekolja

2 mars 2015 00:21

@Pepparholm, Bra inlägg!
Skrev en kommentar hos Västerviks tidning men fick datorstrul så för säkerhets skull upprepar jag den här:
En 7-klöverpolitiker ur varje parti borde tvingas läsa denna text(den sekuläre muslimens) offentligt, för att därefter få kommentera den så att hela svenska folket hör. Mina tankars scenario går ut på att likt en trängd råtta kommer respektive politiker hävda att "det där kan inte vara skrivet av en invandrare utan är sannolikt en förfalskning av en Sverigedemokrat". Tyvärr är det så svensk politik fungerar idag. Ingen politiker med makt vågar ta ansvar utan skyller allt, som har blivit fel, på sin(a) motståndare. Att korrekt islam omöjligen kan kombineras med en modern demokrati är ingen nyhet. Trots det hävdar endast SD detta axiom!

http://www.status.st

 
Svensson

Svensson

2 mars 2015 06:42

En kommunalpolitiker som skryter om hur mycket invandring kommunen har tagit emot,är en politiker som har gjort av med dina skattepengar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 mars 2015 07:04

Annat ämne. Både de ytterligare 18 miljarder som Migrationsverket vill ha för de kommande fem åren och problemen i en skola i Malmö, har passerat otroligt obemärkt genom media i helgen.
Var finns aktiva journalister som jagar ansvariga i regeringen för båda dessa katastrofala händelser? En förstörd skolgång går inte att reparera och 18 miljarder är ett gigantiskt belopp. Borde inte de ännu större belopp de redan fått, räcka...????
Men det är väl med som på Cirkus, "största möjliga tysssstnad"...

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 mars 2015 07:38

Läser Växjö Moderatens Bo Franks blogg

"Läser att Migrationsverket vill ha 18 miljarder till för flyktingmottagandet. Skulle man sprida ut denna kostnad på Sveriges kommuner mosvarar detta en kronas skatteökning för alla kommuner. En gigantisk summa! Men varför be om pengar? Det är ju så lönsamt med att ta emot flyktingar?

Samtidigt som polis och försvar är nästan helt utslaget. Av brist på reurser.

"Det blir en smärtsam process att förklara varför kjejsaren är naken. De som styr Sverige är som skepparna på Titanic. "


Länk till bloggen som skrivs av en något konfunderad Moderat
http://goo.gl/z8gBv7

Thoralf Alfsson

2 mars 2015 08:07

Bo Frank är ju en av dem som skall förklara varför kejsaren är naken! Bo Frank är enligt mig en falsk profet.

 
Ingen bild

Christer

2 mars 2015 09:29

Hej! Håller med dig Thoralf angående Bo Frank. Jag läste hans blogg regelbundet och fann också en falsk profet. I början tyckte jag han var en frisk fläkt, som sa vad han tyckte. Men han vill bara försöka fånga in en lite invandrarkritisk falang. Hålla sig väl med alla i valkretsen, men absolut inte stöta sig med någon uppåt i partiet. Med andra ord en - Fjant!

 
Ingen bild

Trollfar

2 mars 2015 09:33

"Bo Frank är ju en av dem som skall förklara varför kejsaren är naken! Bo Frank är enligt mig en falsk profet."

Ja för när det gällde så kröp han till korset och hyllade sin numera avgångne kejsare.

 
Ingen bild

Niklas R

2 mars 2015 09:46

@Sven Dacke

Är det samma Bo Frank som ställde sig bakom Kindberg-Batras kandidatur till partiledare i Moderaterna?

Snacka om att kasta sten i glashus.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 mars 2015 10:29

Jag håller med i kommentarerna om Bo Frank, men det är roande att läsa hans blogg.

Nu finns det väl ingen M ledning, men det skall bli intressant att se hur långt han får gå innan han får den "pension" han tydligen är ute efter

 
Ingen bild

Observer

2 mars 2015 14:15

Notera noga vad Johan Person är med och ger bort av våra skattepengar, trots att han vet läget och har kunnat tillgodogöra sig information om läget.
Döm honom senare att betala tillbaka VARTENDA ÖRE! Om ej med pengar så med straffarbete som motsvarar den exakta summan.
Och samma sak för ALLA liknande fall.
Låt oss kalla det lärpenningen.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 mars 2015 14:29

@Christer, TACK Christer för ett mycket tänkvärt inlägg!
Göran Persson sa:"Sverige skall ha Världens bästa skola!"
Fredrik Reinfeldt sa:"Sverige skall vara en humanitär stormakt!"
Jag säger:"Bestäm Er för f-n! Både och är en omöjlig kombination och det vet Ni lika bra som vi Sverigedemokrater så sluta hyckla Era dj---a landsförrädare!"
När jag hämtade posten idag hade ännu inte det efterlängtade utskicket från SD kommit. Konstigt..... Men så kom jag att tänka på att dom har ju fullt upp med att sabotera för SD-Stockholms medlemmars vilja. Ja-ja, utskicket kommer nog imorgon då, eftersom SD-Stockholm´s omröstning ju/nu är över. Nej visst ja, eftersom Hahne vann överlägset måste ju han fixas på något sätt, men hur? Jo, tänker SD-Riks, vi gör som vi brukar: UTESLUTNING! Verkar vara enda sättet att bli av med dom demokratiska medlemmarna!?!
Jag blir så trött!!!
SD 2018 ? ? ? Jo, va´ f-n, det finns ju inget alternativ......!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lena

2 mars 2015 17:33

Oh ni fantastiska män som vet... ;);)
@Hulda mk1 och Cosmik Debris ang. tremilen och femmilen och skillnaden mellan män och kvinnor.

Så här skriver en bloggerska som håller på med yoga, om våra olika energisystem:
"Kvinnor har ett sfäriskt, runt energisystem som innehåller och omfattar allt. En sfär som innefattar alla energiflöden och känslor. Allt är på plats och har ingen inbördes ordning utan allt rör sig och finns samtidigt. Kvinnors energi är beroende av en intakt avgränsning så att partiklarna, flödet och kraften inte läcker ut."

"Mannens energi är tvådelad. en del är riktad mot ett håll, målinriktad, och vill, måste agera för att må bra. Runt den målinriktade energin snurrar flödet (flow) med känslorna. Mannens energisystem inriktar sig gärna på en sak i taget. Män söker utmaningar för att kunna rikta och använda sin energi."

Men så finns ju Yin o Yan, dvs varje kvinna bör ha lite manlig energi inom sig för att vara balanserad, likadant med män, de bör ha en liten kvinna inom sig...

Jösses nu är jag ju helt utanför ämnet....

http;//elisabethsblog.yogabolaget.se/kvinnligt-manligt/



 
Ingen bild

Konen

2 mars 2015 18:13

O.T

Det skrivs här på bloggen då och då om en kommande väpnad konflikt. Enligt vad jag tror är det oerhört mycket mer automatvapen insmugglade till Sverige än man anar. Såväl automatpistoler, granater, automatkarbiner AK-47 typ Kalashnikov än vad folk anar. Vad har ett tämligen obeväpnat folk att sätta emot detta om dessa beväpnade ligor organiseras på ett effektivt sätt. Var står Hemvärnet och övriga beväpnade styrkor? Vägra lyda order från politikerna eller själv bli anklagade för vägran att lyda order för att ge eld mot de sina. Jag är oerhört oroad över den inkompetens som de styrande politikerna visar upp och anser att det är hög tid att det tillsätts en tribunal av kloka svenskar där allt som pågår mot vårt fosterland tas upp och ventileras. Dessutom skall de som är ansvariga för detta "hängas" ut i offentlighetens ljus och lämpliga straff utmätas.

I Malmö måste man tydligen stänga en hel skola vilket har skett en gång tidigare för ett antal år sedan (Hermodsskolan?).

Sprickbildningen i samhället påverkar alla områden och för h-e Svensson, nu får du vakna upp innan Shariapolisen har makten och du en vacker dag får din ytterdörr insparkad.

Avslutningsvis måste konflikter inom Sd och Sdu till varje pris förhindras och lösas på ett sådant sätt att prestigetänkande stoppas i sin linda (tänker nu på det som pågår i Stockholm inom Sdu) och visar på en oerhörd omognad och inskränkthet hos vissa.

 
thojuh

thojuh

2 mars 2015 18:14

"Interna diskussioner om olika saker" kommenterar Vinge på Avpixlat. Men var det inte lite mer än så, och allt annat än internt?
Att som Jomshögen gör, att referera till expo, är ett stort misstag. Nåväl, medlemmarna har sagt sitt och nu välkomnar vi W. Hahne.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Rune

2 mars 2015 18:24

Jo Lassekolja:
Ledningen av SD har hamnat lite snett. Möjligen utan att förstå det själva? Att styra ett parti in i minsta detalj det kan man förstås göra med framgång så länge det är ett pyttelitet parti. Men inte när det har blivit stort! Att prata om ideologiska avvikelser och att någon har läst fel sorts bok låter ju lite som Kommunistpartiet under Stalin och gör ett märkligt intryck.
Man måste ta Socialdemokratin som förebild när den var stor under Erlander. Där var det ju kommunförbund, länsförbund, partikongress mm som bestämde politiken. Erlander fungerade bara som inspiratör. Han kunde inte diktatoriskt detaljstyra socialdemokratin.
Om Sverigedemokraterna skall bli riktigt stora så måste de fyra i toppen dra sig tillbaka en smula och ge upp ambitionerna att detaljstyra. Styra skall kommunföreningar och länsförbund. Och som sig bör så får de enskilda medlemmarna ha lite olika åsikter utan att man börjar prata om ideologiska avvikelser.

 
Ingen bild

Lena

2 mars 2015 18:25

SD: Mötet är giltigt! Skönt, vi kan andas ut och det är den demokratiska vägen som vunnit.

http://www.friatider.se/sd-m-tet-r-giltigt

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 mars 2015 19:28

@Lena. Det låter milt uttryckt flummigt. Men visst, vi män koncentrerar oss ibland mycket på en sak... ;-)
Nog om "sånt" för idag.

Stängd skola idag i Malmö och på någon annan skola, en skadad rektor. I Kalmar har tydligen några lärare mikrofon och högtalare i klassrummet...
Tänk om det varit så i den lilla landsortsskola där jag lärde mig folkvett under det tidiga 60-talet... Vi lärde oss hyfs och ordning, fick betyg redan i klass 1, och hade vi gjort något rejält hyss, då skulle läraren genast ringt föräldrarna. OCH DÅ...

 
Ingen bild

Lasse T

2 mars 2015 20:24

Från Merit Wager:

Migrationsverket ber om miljarder – SR P1.

Oavsett hur mycket pengar som pumpas in i Migrationsverket och hela asylindustrin:

• Det finns inte bostäder åt alla.
• Det finns inte tillräckligt med sjukvårdskapacitet.
• Det finns inte tillräckligt med tandläkare.
• Det kommer att kosta mångmiljardbelopp att försörja alla nya människor i åratal – många hela livet – för att det inte finns jobb och/eller de inte har utbildning och kompetens..
• Interna motsättningar ökar.
• Antalet utanförskapsområden ökar och det uppstår fler ”no go”-zoner dit polis, ambulans och brandkår inte tar sig.
• Det finns inte tillräckligt med sfi-lärare och lärare i grundskolan och på gymnasiet.

Någon integration har det inte varit tal om på många år. Att det skulle gå att integrera alla dem som kommit och nu kommer (och deras anhöriga som kommer efter) är lika dumt att tro som att tro på tomten: det begriper väl vem som helst som tänker efter en sekund att det är en utopi.

 
Ingen bild

Lärare

2 mars 2015 20:36

Får gratulera William Hahne till ordförandeskapet!
Hoppas nu att det blir lugnt på fronten! SD-topparna har nog insett att det är bäst att demokratin får fungera. Det har den gjort nu och nu ser vi framåt igen.

SD kommer gå starkt framåt i Stockholm!
Bara vänta och se.
OCH, inga uteslutningar nu SD!!!
Lägg omedelbart ner uteslutningsärendena! Respektera resultatet!

 
Ingen bild

Hjärtat.

2 mars 2015 20:43

Vart har ordning o reda tagit vägen i en del skolor i dagens samhälle?
En lärare vågar inte säga till en elev idag. Och blir hotad till livet.
Fy Faaaan säger jag,är detta Sverige.Vart är vi på väg????

 
Ingen bild

Cosmik Debris

2 mars 2015 21:20

@Hulda mk1 Måndag 2 mars 19:28

" I Kalmar har tydligen några lärare mikrofon och högtalare i klassrummet..."


Stämmer verkligen detta? Om ja är det inte bara komiskt utan dessutom tragiskt. Gissa vidare att "ledande" politiker i Kalmar inte har sina telningar i skolor där röstförstärkare krävs för att genomföra lektioner. Min gissning arbetar helt enligt principen ”egna barn och andras ungar”

 
Lassekolja

Lassekolja

3 mars 2015 00:53

@Konen, bra uppmaning till Svensson där Konen!!!
@Rune, kloka ord Rune! Nu ser vi framåt och gratulerar William Hahne och hans team, som ju verkar vara ett antal relativt framgångsrika samhällsmedborgare, vars engagemang för SD vi absolut inte får avvisa utan tacksamt ta emot! (Rune, är Du Rune från Ale?)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Rune

3 mars 2015 08:59

Nej, Lasssekolja!
Ale är för mig ett slags öl och ingen ort.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards