thoralf

Direktlänk till inlägg 5 juli 2015

EJ I MEDIA UNDER ALMEDALEN

Av Thoralf Alfsson - 5 juli 2015 23:34

 


Nu har jag hört alla tal i Almedalen. Det märks verkligen att det inte är ett valår utan vi har fått höra partiledare som varit väldigt försiktiga med att kritisera andra partier och partiledare. Är det kanske DÖ som spökar även i Almedalen? Den enda som kritiserade sina politiska motståndare var Jimmie Åkesson.  Att partiledarna för de två största partierna i Sverige var så slätstrukna är minst sagt anmärkningsvärt. Samtidigt innebär deras svaga uppträdande att det sannolikt innebär att ”flödet” till Sverigedemokraterna fortsätter från S och M.


 


För varje år som går gör sig islamiseringen av Sverige sig påmind allt mer.


Jag vet inte hur mycket detta uppmärksammades i media men på sociala medier förekom bilderna på många ställen. Att en muslim så öppet tar ställning för IS med avsikten att det även skall synas i public service borde skrämma många.


 



Jag tror aldrig jag sett så mycket folk från SÄPO och polisen i Almedalen. Polisen patrullerade till fots under dagarna och det fanns många poliser på plats under talen i Almedalen. Jag är helt övertygad om att detta har att göra med de terrordåd som utförts i Europa under det senaste året.


Jag har under tidigare år lagt märke till en ”fotograf” i ett fönster. Han kan knappast bevaka partiledarna på scenen, utan han måste bevaka publiken. Frågan är om det är media eller Säpo? I år blev jag lite nyfiken och passade därför på att knäppa några rutor mot vindsfönstret.  I kameran gick det inte att se så mycket men när jag fick upp bilderna i datorn såg man lite mer.


 

Det aktuella fönstret inringat med rött.


Som ni kan se på högra sidan på kameran är den uppkopplad mot någon sändare med antenn. Stödet för kameran ser även ut att ha kamoflagetyg. Bilderna eller klippen skickas antagligen vidare omgående till någon mottagare. Säpo:s sambandscentral?


 


Kul att ha en liten kameran med en så fantastisk optisk zoom. Fungerar som sagt var bra även på andra ställen än i naturen ;-)



Jag har drabbats av datorstrul. Att behöva lägga så mycket energi på en dator så att en hel helg blir förstörd gör mig tokig. Är dessutom förbannat trött på all annan skit som kan smitta ner en dator. Livstidsstraff eller till och med dödsstraff skulle införas på de som håller på med datavirus och annat skit på nätet som bara är till för att jävlas med vanligt folk. Så mycket energi till ingen nytta! Ett utbrott av frustration!


Har ikväll fått igång en gammal trotjänare med Windows XP så jag inte är fullständigt handikappad.



 
 
Ingen bild

fd kollega

6 juli 2015 00:23

Tack för allt jobb du lägger ner på bloggen.
Du får söka nytt jobb annars: http://www.dagenssamhalle.se/lediga-jobb/inflyttningsgeneral-16590

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2015 00:36

Mannen som med handen gör en IS-hälsning verkar helt lugn, finns ingen rädsla att polis, Säpo skulle få syn på honom och registrera. Detta är lika provocerande som om någon kom med en svastika och gjorde reklam för nazismen... Sverige är mer än ett konstigt land, vilka myndigheter vi har!

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2015 00:44

"Bruden" som inte vill giftas bort, mycket bra demonstration!!! Känner beundran för Sara Mohammad, (www.gapf.se) hon är modig och inte minst uthållig, och hon BEHÖVS. Kvinnorna från MÖ måste själva ta tag i kampen för frihet, oberoende och jämställdhet. Det kan ju inte vi svenska kvinnor göra åt dem.

 
Ingen bild

se filmen munch

6 juli 2015 01:32

påminner om attentatet på John F K. skulle jag sett reflex från fotografens objektiv skulle jag trott det var ett kikarsikte!
jag var livrätt att det skulle hända nåt mot SD.

undrar vad som gömde sig i höga vita tornet bakom scenen?

7 klövern får väl nya direktiv på bilderbergs mötet, Goldman Sachs och roschild är väl arga om sd vinner valet 2018. Så de smider nog groteska planer att det svenska trädet skall falla snabbare än det troligen planerats genom sakta tillvänjning.

 
Ingen bild

Krister

6 juli 2015 02:43

Det är uppenbert så att t.ex Lernia snabbt sett invandringen som en "födkrok" -Ett sätt att dra in stålar!
-Det här måste du sätta stopp för när ni sitter vid makten 2018 Thoralf.

Invandrarna används som bulvaner för att kapa åt sig skattebetalarnas gemensamma pengar. -De blir en del i den idag "accepterade" trafficking som pågår och som på galna grunder rent av kommit att bli försörningsbasen för organisationer i samhället som gått knagligt ekonomiskt tidigare, SFI, Boenden, Skolor O.s.v
Det är ju därför man helt enkelt skiter i hur det går både för invandrarna och lokalbefolkningen i pytteorter med stor arbetslöshet mm. Huvudsaken den egna organisationen kapar åt sig en slant.

SVT tycker jag att ni skall lägga ned eft 2018. De bör prövas för upprepade brott mot opartiskheten. De har lurat Svenska folket o licensbetalarna på samma vis som en auktoriserad vvs-firma tar betalt för sina tjänster men som levererar amatörmässiga felaktiga lösningar. Det är ett måste.
Folk måste få upprättelse.

 
Ingen bild

F Andersson

6 juli 2015 02:47

Tips! Konvertera till MAC så slipper du frustrationen med datorstrul, virus mm. Livet blir mycket enklare!

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2015 04:43

Att IS-mördare frotterar sig med vissa 7-klöverpartier är inte förvånande med tanke på att vissa ministrar öppet stöder monstren. Amatörfotografen i fönstret var väl där för att fotografera SD-supportrar. Tydligen det största hotet mot en ökande islamisering i Sverige enligt media. Och ett hot mot alla 7-klöverpolitiker och mediamoguler som blir rika på invandringen.

 
Ingen bild

Micke

6 juli 2015 05:58

Hallo Alla:) Det har blivit det första man gör på morgonen Kollar din blogg:)Helt klart är det en komradio med en vanlig öronsnäcka!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2015 07:02

Ja, för SÄPO är nog Almedalsveckan en lång skräckvecka. IS-tecknet talar med kuslig tydlighet på det.En terroristattack i Almedalen skulle skaka om Sverige i grunden och bli en mardröm för regeringen.
Att genomföra ett attentat för en religiöst motiverad gärningsman torde vara väldigt enkelt...
400 000 arabisktalande i Sverige...kommentarer överflödiga...

Lyssnade på radion igår. Import av "stiftade" vapen pågår. Hur kan det få förekomma? Helt galet, farligt och okontrollerat. Tullkontroller och gränskontroller för all inpassage till Sverige behövs...

 
Svensson

Svensson

6 juli 2015 07:22

Jag skulle vilja se ett foto,där politikerna i Socialdemokraterna och Moderaterna står och gosar med varandra,det skulle få deras väljare att bli helt galna.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2015 08:55

Hulda, det har varit 400.000 muslimer i Sverige sen 1994. Konstigt att det aldrig oekar. Siffran 300 for antalet ''svenskar'' i IS ar vael ocksa haer for gott. Den siffran laer inte revideras forran det hander nat.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

6 juli 2015 09:26

Klockren analys av Alice Teodorescu från Göteborgs-Posten om varför Sverigedemokraterna är det enda alternativet för alla som är kritiska till den havererade massinvandringen.

https://www.youtube.com/watch?v=wDEmIUIrrsY

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Elisabeth

6 juli 2015 09:44

Gesten är inte till stöd för IS, utan Muslimska Brödraskapets gest.

IS gest är ett pekfinger i luften.

Thoralf Alfsson

6 juli 2015 11:45

Menar du därmed att det är helt ok att stödja Muslimska Brödraskapet? Jag tolkar det så!

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2015 10:06

Elisabeth, IS är Muslimska Brödraskapets väpnade gren. Lite som Sinn Fein och IRA.

 
Ingen bild

Niklas R

6 juli 2015 10:49

Muslimska bröderaskapet eller Islamiska staten, same shit, different name, det är som att försöka säga att det är skillnad på nazism och kommunism.
Men med största sannolikhet så är det Kaplan och Miljöpartiet som har sett till att han kommit dit då Kaplan är en öppen supporter av Muslimska bröderaskapet.

Angående datorer och problem, jag och mitt företag har använt Norton i 15 år och aldrig haft några som helst virusproblem på någon av våra datorer, varken hemma eller på kontoret. Kan vara värt att prova.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juli 2015 11:49

Kan inte killen bakom "Hej clown" vara en teckenspråkstolk för för Mellanöstern folk, eller möjligen MB:s dövsektion ?

Sedan är det 10 poäöng för att du fotat Säpo i fågelholken , grabbarna där har väl en del kamoflage-övningar att genomföra franget

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2015 12:16

@Elisabeth
Tack för upplysningen! Det är klart att rätt ska vara rätt. Men tror nog att Muslimska Brödraskapet är nära IS i ideologin men som organisation inte har lika mycket pengar och makt. I Egypten vet folket vilka lömska mördare Muslimska Brödraskapet är.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2015 13:06

Muslimska Brödraskapet, Al-Quida, Hamas och IS. Alla hämtar de sin inspiration från, ja, ni vet...

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2015 13:54

En IS hälsning upprör inte journalistkåren, men
om en Affärsägare skriver på en lapp att Affären
är stängd på grund av att personalen blivit misshandlad
av en Blatte, då javlar.......?

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2015 14:11

"Terorrismsen är vår tids pest, vi måste
bekämpa den på alla sätt och vis"??
Detta skriver Aftonbladets Wolfgang Hansson idag.
Men SD har ju föreslagit minskad invandring plus
utökade kontrollmöjligheter på alla som kommer in
i landet, men det är ju AB och alla andra journalister
starkt emot, då ska dom inte gagga om att terrorn
ska bekämpas med alla medel! Samma gamla hycklerier?

 
Ingen bild

Patrik

6 juli 2015 14:32

Nej, kameran är inte uppkopplad.
Han har en Rakel med hörsnäcka.
SÄPO som fotograferar av publiken.
Standard förfarande.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2015 15:03

En död och två skadade i en troligen intern invandrarskjutning i Vivalla/Örebro. Ytterligare en stad som smittats rejält av "mångkulturen"..

 
Ingen bild

farligt att vara ute på söndag fm

6 juli 2015 15:24

politisk korrekta som kallar sig poliser och politisk korrekt media arbetare som kallar sig Journalist genomför presskonferens.

hur har de fått tag på vapen?
har vapnen omhändertagits?
veckan innan sprang folk omkring i Örebro city och skjöt på tågen, gjorde polisen något då , när kriminella är kända av polsen?

http://na.se/nyheter/orebro/1.3055896-na-tv-en-dod-efter-skott-i-vivalla

 
Lassekolja

Lassekolja

6 juli 2015 15:34

"Den enda som kritiserade sina politiska motståndare var Jimmie Åkesson."
Ja Thoralf, så var det! Även om GP(Göteborgs-Posten) blivit något bättre sedan Alice Teodorescu blivit chef för Ledarredaktionen, så skrev GP inuti tidningen "SD´s livsluft består av konfrontation". Så kallas uppenbarligen opponerandet när det kommer från just SD...!?! När kritiken kommer från något annat 7-klöverparti/DÖ-kartellen, kallas det som det alltid gjorts OPPOSITION! Detta är ytterligare ett tecken på att SD f.n är det enda oppositionspartiet.
Har förstått (på nätet) att faran och risken för framtida IS-terror i Sverige har ökat kraftigt. Det borde visa att SD hela tiden haft rätt i sina varningar för ytterst skum verksamhet i moskéerna runt om i Sverige. Tunisien stängde 80 moskéer, i Sverige vill Mona Sahlin att det byggs fler..... Vad har vi svenskar gjort för ont att vi ständigt drabbas av denna förrädare Sahlin i tid och otid???

http://www.samtiden.nu

 
Cavatus

Cavatus

6 juli 2015 15:34

Julia Caesar sammanfattar Almedalsveckan ur sin politiskt inkorrekta synvinkel. Initiativet togs av Olof Palme (s) 1968 och är ett av de 68-fenomen som överlevt sig själv. Krönikan avslöjar skoningslöst mångmiljonslöseriet, fåfängan, narcissismen, illusionerna, falskheten, den ängsliga flockmentaliteten, ytligheten, den korporativistiska konsensusandan – samförstånd genom ömsesidigt beroende, ansvarslösheten, de innehållslösa flosklerna, lögnerna och bedrägerierna mot svenska folket.

http://snaphanen.dk/2015/07/05/sondagskronika-i-almedalen-blir-allting-tydligt/

http://www.korta.nu/jc

 
Ingen bild

Sverige

6 juli 2015 16:00

Var du o pratade för White Tv, Sannings sägare...

10 års+ i väntetid i vården. Utan förklaring

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2015 16:04

Julia Caesar har gjort en bra genomgång av
Almedalsveckan, mycket läsvärd!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

6 juli 2015 16:52

Apropå datorsäkerhet, klokt att ha en WinXP i 'reserv', har jag själv haft i många år. Mitt 'försvar' mot sk*t utifrån som stökar till det:

- Windows Defender och Firewall (inkluderat i OS)

Firefox med tilläggen:
- Adblock Plus
- NoScript

- SUPERAntiSpyware

- Anti-Malware

ALDRIG klicka på länkar i mail och nätet, som man inte känner sig helt Ok med.

 
Bertil

Bertil

6 juli 2015 18:53

Tycker snarare det ser ut som Nikon med trådlös sändare.

http://www.cyberphoto.se/nikon/digital/wt-4.jpg

http://www.cyberphoto.se/nikon/digital/wt-4.jpg

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 juli 2015 20:04

Vad har hänt med tiggarna i första hand i Högsby , ingen utanför COOP ,ingen utanför Matmästarn på flera dagar ! Har dom börjat dra öronen åt sej ? Eller är dom i Rumänien på semester ?

 
Ingen bild

Lotta

6 juli 2015 21:04

Finns det någon tanke bakom att alltid uppge att muslimerna bara är 400 000? Det är ju omöjligt att de inte ökat alls sedan 2007 eller 1997 som World Traveller skrev. Är det för att det naiva svenska folket skall luras tro att de är så få att de aldrig kan utgöra någon fara? Jag skulle tippa på att de börjar närma sig minst 1 miljon om inte fler.

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2015 23:49

@Onkel Sven
Här i min lilla stad har det också blivit färre tiggare, ett tag fanns ingen vid shoppingcentret. Jag tror också de är på semester i Rumänien ;)
Men idag såg jag den ömkliga farbrorn med de sjukliga ögonen som stått som fjättrad vid en Lidl-butik hela förra året. Han kom gående i ljusgrå sommarkostym med en påse med pantburkar som han skulle panta på Willys. Ja man blir inte klok på detta. Kanske har han fått socialbidrag men vill tjäna lite extra???

 
Ingen bild

Anonym

7 juli 2015 00:09

IS:arna, har de någon gemensam kläd och frisyrkod, såg två menapersoner här i Muslimås för några dagar sedan som var som rena avbilder av den person som syns på bild 3.

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 juli 2015 13:32

Inga tiggare i Högsby i dag heller vad har hänt ,semester ?

 
Ingen bild

Polarbear

7 juli 2015 20:50

Apropå kommentaren om att SD söker konfrontation. På bara några år har debatten och kritiken i Sverige försvunnit. Allting skall ske så puttenuttigt i samförstånd att man blir tokig. Jag som anser att en spade skall kallas en spade har ofta fått påskrivet av högre chefer att jag skall uttrycka mig mer försiktigt och mjukt. Har man kritik skall den lindas in i bomull tills man inte längre vet vad man pratar om, bara så att ingen kan känna sig kränkt. Och detta gäller alltså i hela samhället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards