thoralf

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2015

VEM ÄR DET SOM LJUGER

Av Thoralf Alfsson - 8 oktober 2015 22:49

Svenska folket har under alla regeringar fått höra att invandringen från tredje världen är en vinst för Sverige. Idag har till och med ansvariga för Arbetsförmedlingen i Småland en debatt artikel i Barometern med rubriken ”Sverige behöver invandrad arbetskraft” där dessa statsanställda förskönar verkligheten. Är det någon som skall inneha kunskapen över hur arbetslösheten i verkligheten ser ut är det ju anställda på Arbetsförmedlingen.


När jag granskar siffrorna för t.ex Kalmar kommun så får jag fram siffror som visar att ca 5 procent av de med svensk bakgrund är arbetslösa, medan de med utländsk bakgrund har en arbetslöshet med närmare 25 procent. Det måste väl ansvariga på Arbetsförmedlingen känna till? Vem är det som ljuger?


Journalisten Mats Andersson tycker uppenbarligen att debattartikeln är riktigt bra. Då han skriver följande som kommentar till artikeln.


”Det konkreta beskedet att 65 000 nya invånare behövs, varje år framöver, är en skön motbild till de halvlögner och nidbilder som sprids och målas upp av alltför många flyktingmotståndare.”

 

Här bekänner Mats Andersson och Barometern färg. Skön motbild?

    

Om nu alla dessa personer och organisationer har rätt borde Sverige skära guld varje dag med den stora invandringen. Regeringen borde inte känna ett behov av att producera propaganda filmer som publiceras på regeringens webbsida. Det borde istället vara ett ”självspelande piano” och självfinansierad invandring.


Istället kommer SKL, Sveriges Kommuner och Landsting med en skarp varning om att en skattechock väntar Sverige och kommun och landstingssektorn. Med höjda skatter med upp mot 2 kronor per hundralapp innan 2019. Orsak? Massinvandringen till Sverige. Läs artikel i Dagens Industri

”Kostnadstrycket i kommunsektorn ökar nu så starkt att det krävs betydande skattehöjningar framöver, på närmare 2 skattekronor fram till 2019”, larmar Sveriges kommuner och landsting (SKL) i sin nya ekonomirapport.

 

Något stämmer inte! Någon måste ljuga! Vem är det som ljuger?

 

Jag vet vem det är som ljuger och det vet också läsarna på min blogg även om alla inte riktigt förstått det ännu.


Om några år kommer det sannolikt tillsättas en sanningskommission som kommer granska regeringarna Reinfeldt och Löfven.



Lars Bern har skrivit ett nytt blogginlägg som är läsvärt

http://antropocene.se/2015/october/politiseringen-av-public-service-och-msm-hjalper-putin.html



Nigel Farage pratar klarspråk ännu en gång i Bryssel!


 
 
Ingen bild

Demokratur

8 oktober 2015 23:49

Nigel Farage!!!!! :-)!!!! En ljusglimt i det annars nattsvarta elände kallat Europa. Med okontrollerad massinvandring avvecklas nu Sverige på Bilderberg-gruppens order. Europén i allmänhet, och svensken i synnerhet, begår nu självmord. Av egen kraft. Fascinerande skådespel...

 
Lassekolja

Lassekolja

9 oktober 2015 00:10

Varje gång som ex.-vis DN publicerar ännu en massinvandringspositiv floskel, så har Tino Sanandajo pulvriserat den inom ett dygn och varje gång Tino S. gör detta smiter DN med svansen mellan benen istf att publicera en rättelse. Detta är så fegt av DN att jag kommer att korka upp 1fl. Asti Cinzano den dagen DN måste banta redaktionen rejält samt sparka PK-fjanten Wolodarski.

Detta att media sprider lögner om invandringen är ju inget nytt. Själv har jag hört om "den nödvändiga och lönsamma invandringen" sedan mitten av 80-talet och allt negativt med invandringen har ökat i takt med brottslighet av helt nya brutala slag precis som kostnaderna. Inget av detta hade varit möjligt om media hade fullgjort sitt demokratiska uppdrag, konstigare än så är det inte! Då hade vi haft det fantastiska Välfärdssverige vi en gång hade.
Men OK, om nu invandringen är så lönsam tycker jag att vi visar vår generositet genom att skicka alla asylsökande till Grekland, dom har ju problem med sin ekonomi. Bara en tidsfråga tills vi blir ett nytt Grekland!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Widar Andersson(S)"Stäng gränserna"

9 oktober 2015 00:58

Det akuta omhändertagandet av människor på flykt kan lösas på många olika sätt. Regeringen kan till exempel med stöd i Utlänningslagen utfärda ”bestämmelser om tillfälligt skydd enligt rådets direktiv 2001/55/EG av den 20 juli 2001 om miniminormer för att ge tillfälligt skydd vid massiv tillströmning av fördrivna personer.”

En sådan åtgärd skulle göra tydligt att det tillfälliga skyddet är en statlig verksamhet för sig som inte ska integreras i de kommunala vanliga verksamheterna.

Det bästa alternativet för regeringen är dock enligt mitt förmenande att använda sig av den paragraf i Utlänningslagen där regeringen kan stoppa mottagandet under en period: ”Regeringen får meddela föreskrifter om att uppehållstillstånd inte får beviljas för övriga skyddsbehövande enligt 4 kap. 2 a § om det behövs därför att Sveriges möjligheter att ta emot utlänningar har blivit begränsade.”

Läget är allvarligt. Den organisation som Sverige har valt för att ta emot asylsökande människor på är begränsande. I vart fall om någon form av anständig kvalitet och rättssäkerhet ska upprätthållas. Lägg därtill Migrationsverkets egna uppgifter om att så många som 17 000 personer – bara i år - som fått avslag på sina asylansökningar väljer att stanna kvar illegalt. För att nu inte tala om de stora grupper av människor som kommer in i Sverige och som uppger att de inte tänker söka asyl i landet. Eftersom den inre gränskontrollen tycks fungera ytterst sporadiskt så befinner sig hela detta viktiga samhällsområde i en allt annan än redig ordning.

Någon eller några behöver hjälpa Stefan Löfven att ta sig ur handlingsförlamningen.

Widar Andersson
http://folkbladet.se/blogg/widardirekt/nagon-behover-hjalpa-stefan-lofven/?blog=2518025&entry=8712419

 
Ingen bild

OT

9 oktober 2015 02:17

Årets nobelpris?

"Grotesco 2 Sossezombies (hela)": https://www.youtube.com/watch?v=w4dNgl0sXiE

 
Svensson

Svensson

9 oktober 2015 06:42

Sverige behöver inte mer arbetskraft,vi måste få ut alla svenskar som har tvingats ut i arbetslöshet på grund av regeringens politik,vi ska ha kvalificerad arbetskraft i Sverige inte okvalificerad arbetskraft.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ursus

9 oktober 2015 06:53

"Om några år" kommer Sverige ha kollapsat under invandringstrycket. Med lite tur tycker majoriteten av lyckosökarna att det är för kallt och miserabelt här uppe utan sina allmosor så att de drar dit pepparn växer (Hem, alltså), med otur blir det ett nytt kalifat.

 
Ingen bild

World Traveller

9 oktober 2015 07:31

Titta på tyska nyheter ni som kan! Eller på BBC. Massiva demonstrationer i Tyskland. En borgmästare klagar givetvis och säger att tyska folket är nazister.
Runt frukostbordet i morse snackade alla om det pågående vansinnet i Europa och Mellanöstern. Alla är ense om att Väst borde hjälpa Ryssland och inte islamisterna. Någon provocerar fram en konfrontation mellan Ryssland och Väst och allt som nu sker spelar i händerna på muslimerna. Varför kan inte folk hemma i Sverige se det?

 
Ingen bild

hans

9 oktober 2015 08:28

Det är väl mycket möjligt att vi "behöver" eller skulle kunna använda 65k personer i arbete till varje år. Problemet är väl snarast att de som kommer inte ens uppfyller de mest grundläggande krav på vad som behövs på arbetsmarknaden, kvoten av kebabtekniker är så att säga fylld för länge sedan.

Sålunda är det "FEL" personer som kommer hit. Personer som vi inte har någon användning för överhuvudtaget. Personer som i den meningen är som ett gigantiskt ankare runt halsen på moder Svea.

 
Ingen bild

Pär Green

9 oktober 2015 08:36

Migrationsverket kastar sängkläder i stället för att tvätta dem

2015-10-08


Göteborgs-Posten berättar idag hur Migrationsverket på mottagningsenheten i Kållered kastar använda sängkläder på mottagningsboendet (ofta bara använda en eller två nätter!) i stället för att tvätta dem. "Att tvätta och paketera kostar också pengar. Man anser sig inte ha "resurser" att tvätta sängkläder och kuddar utan det är "billigare" att köpa nya. "Vi har gjort en avvägning och kommit fram till att vi inte har möjlighet att återanvända sängkläderna." Och enligt artikeln gör man likadant på alla mottagningsboenden i landet.

Man tar sig för pannan. Just nu skenar kostnaderna för asylmottagandet närmast helt utan kontroll. Och Migrationsverket praktiskt taget kastar medborgarnas skattepengar i en container! Varför inte kolla med Mölndals kommun, Kriminalvårdsverket eller Sahlgrenska Universitetssjukhuset hur dessa tar hand om sin tvätt från äldreboenden, anstalter och sjukhus? Eller kolla med hotellen i centrala Mölndal vilka kanaler de använder? Det kostar ett telefonsamtal, några minuters avtalsskrivande och sedan kommer någon och hämtar tvätten på Sagåsen. Om det var mer lönsamt att köpa nytt än att tvätta skulle knappast sjukvården, kriminalvården, kommunerna och hotellen tvätta sina sängkläder!

 
Ingen bild

Zetor

9 oktober 2015 08:36

Mats andersson är den som ljuger ,jag har en granne på min ena hussida som ärsvensk och är 43 år ,går hemma utan jobb och grannen på andra sidan är från Afrika och har bara ströjobb i samhället Fågelfors bor det 40 familjer med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital ,jo vem är det som ljuger ,Andersson får nog läsa på lite !

 
Ingen bild

Andreas

9 oktober 2015 08:50

Varje gång man konstaterar skillnaden i sysselsättning mellan infödda och invandrare bör man också påminna om "instegsjobb"; metoden för att borttränga infödda från jobben genom att använda dessas skattepengar för att subventionera upp till 80% av lönen till den invandrare som arbetsgivaren väljer istället.

 
Ingen bild

Biggan

9 oktober 2015 09:21

Igår pixlade Barometern bilderna på de två män som rånade en uraffär i Kalmar. Polisen hade lagt ut opixlade bilder på sin facebooksida men Barometern valde ändå att som enda tidning pixla bilderna. Säger rätt mycket om den tidningens policy när det gäller brott och invandring. Rånarna kunde ju vara invandrare men att de inte är svenskar kan man se på bilderna.

 
Ingen bild

oveg

9 oktober 2015 11:15

Hundra svenska civilingenjörers emigration kan uppvägas av att hundra koranskoleutbildade kamelskötare söker sig hit - då är inte nettoinvandringen påverkad

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards