thoralf

Direktlänk till inlägg 8 februari 2016

ÅKESSON KRÄVER ELIASSONS AVGÅNG

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2016 13:35

"Gång på gång har Dan Eliasson allvarligt skadat förtroendet för den myndighet där han för tillfället verkat. Hans biografi liknar en naturkatastrof som sveper över myndighetssverige och raserar förtroendet för den ena organisationen efter den andra. Det är på tiden att vi befrias från sådan inkompetens. Ansvarig minister måste agera och tillse att Dan Eliasson snarast skiljs från sin tjänst som rikspolischef."


Jimmie Åkesson

partiledare (SD)


Läs hela debattartikeln.


Inte en dag för tidigt enligt min mening!

Har idag varit inbjuden på ett möte med företrädare för fackförbundet Kommunal i Kalmar. Sanningen och verkligheten drabbar desto fler. Nu även kommunals medlemmar! Det blev ett bra samtal och jag fick information som jag inte kände till tidigare.


 
 
Ingen bild

bIran

8 februari 2016 13:53

Att få bort en sosse från en tjänst i ett sossestyrt Sverige är som att bota aids med plåster.

 
Ingen bild

Demokratur

8 februari 2016 14:01

Sparka Eliasson. Idag!!!!!!!!

 
Ingen bild

SM811

8 februari 2016 14:06

Glöm inte att rösta längts ner i AB artikeln.
Åkesson närmar sig 97%

 
Ingen bild

Gigolo

8 februari 2016 14:20

Just nu är ställningen 96% för 4% mot
Heja Jimmie tack för att du tar ner dom på jorden.........tack

 
Ingen bild

Eric H

8 februari 2016 14:43

Vaa?
Alfsson ibjuden till Kommunal?
Undrens tid är tydligen inte förbi!
Du är att gratulera, sköter du det mötet väl (troligt) har något nästan revolutionerande hänt..

 
Ingen bild

Kalle

8 februari 2016 14:52

Ni måste läsa artikeln genom t.ex unvis.it eller med adblocker påslagen så att avskummen, grisarna och lögnarna på hatmedias som i detta fall aftonslasken inte får ett öre i intäkter.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 februari 2016 15:00

Dan Eliasson är den farligaste myndighetschef Sverige någonsin haft. Han har rent psykopatiska drag. Han vet inte hur han skall formulera sig i många situationer utan säger det han ”tror” är det folk vill höra. I fallet med 22-åringen trampade pajasen rejält i klaveret.

Han har ingen som helst känsla för hur man uttrycker sig. Detta då han själv saknar all form av empati och går på ”magkänsla”. Då går det åt helvete.

Det som man nu fattar beslut om kommer att vara avgörande för vår framtid.

Tänk på det!

 
Ingen bild

Hacke

8 februari 2016 15:44

Bra agerat av Åkesson. Övriga "oppositionen" verkar vara nöjda med den ständigt återfallande "maktmissbrukaren" och oduglingen Eliasson. Omröstningen på partiorganet AB säger allt.
Som vanligt alltså. Sd och folket på ena sidan - 7-partiet och deras exekutörer och medieeliten på den andra.

 
Ingen bild

Kalle

8 februari 2016 16:37

""Sveriges Televisions Rapports inslag om skolattacken i Trollhättan den 22 och 23 oktober förra året fälls av Granskningsnämnden för radio och TV.

Två anmälare anser att reporterns formuleringar om att ”väldigt få svenska barn” gick på skolan och att gärningsmannen valt bort ”helsvenska barn” var osakligt, fördomsfullt och rasistiskt.""

http://www.journalisten.se/nyheter/svt-falls-inslag-fran-trollhattan

Tyckte jag såg en massa utländska ungar på TV.inslaget från Trollhättan. Ägnar sig granskningsnämden åt att anmärka på TV-journalister som talar sanning i TV-rutan!!!

Viken otäck censur det finns i sverige!!!

 
Ingen bild

Lewren

8 februari 2016 17:03

Så sant som det var sagt bIran

 
thojuh

thojuh

8 februari 2016 17:47

Ja det är ju lite otäckt, eller kusligt, att ingen av 7-klöverns
ledare för länge sedan gått ut med avgångskrav mot Eliasson.
Skrämmande är också att M verkar gå framåt i förhållande till SD.
Har man redan glömt att den nuvarande situationen (kaos inom alla sektorer) i stort beror på Ruinfeldt: han som gick armkrok med Mona Sahlin och lät MP få ett för landet förödande inflytande på immigrationspolitiken?

Men det är väl med opinionsundersökningarna, som det var före valet att SD underskattas grovt.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Observer

8 februari 2016 18:54

Helt rätt av Åkesson! Vore en lättnad för våra hårt arbetande poliser!

..Men det här visar på något ÄNNU värre. -Hur kan vi lita på de som t i l l s ä t t e r sådana chefer?

NY REGERING PER OMGÅENDE ÄR ETT MÅSTE!

 
Ingen bild

Funtaren

8 februari 2016 19:05

Fantastiskt!

Alfsson inbjuden till ett möte med Kommunal! Det är ju så man undrar om det åks skidor i h-vetet.

Antar att det är olämpligt att nu gå in djupare på omständigheterna men oj vad sugen jag är på att få höra mer om saken när tiden är rätt.

Bravo!

 
Ingen bild

Lena

8 februari 2016 19:09

Bra gjort av Jimmie Åkesson, och som sagt inte en dag för sent. Man förstår att det inte står riktigt rätt till bland makten när en sån som Dan Eliasson tillsätts som polischef. Tyvärr verkar det som att likgiltigheten har smugit sig in bland många av 7partiet. De bryr sig inte om att lyssna på folket, även om man ibland anar att en del politiker är lite oroliga för sina egna positioner.

Samma sak i Frankrike. Mitt förra inlägg med länk om en fransk general som talade i Calais inför en PEGIDA-demonstation, och som blev brutalt attackerad av ca 20 polismän och behandlad som en grov brottsling. Inlägget gick inte fram (hm, varför?) men finns i en längre version på RT. Måste ses, vad har poliserna fått för order uppifrån? För att han demonstrerar sin åsikt på ett fredligt sätt? Men åsikten handlar förstårs om att det är för många muslimer....så

http://www.rt.com/news331722-french-general-piquemal-trial/

 
Ingen bild

Stefan A

8 februari 2016 20:14

Går inte att sparka sånnahär, men det går att flytta på´n till ett skrivbord med nått utredningsuppdrag och förstås bibehållen lön, mycket viktigt på den nivån i det sk. jämlika Sverige.
Rapport i kväll drar på, Borgholm översvämmat av flyktingungdomar, barn kunde inte ens SVT säga längre bilderna var alltför talande, en lärare berättade småmysande att Svenska ungdomar kommer att konkurreras ut av dessa "nyanlända" när de klarar gymnasiet, om och när de skulle klara gym. gavs inget besked om, tiden var obegränsad tydligen till skillnad mot Svenska ungdomar.
Tensta rasade mot stenkastning på blåljus visste man också ge besked om på Rapport, och det är ju bra då är gärningsmännen gripna snart måste ju finnas massor av vittnen som vet vilka de är, men man kanske inte är tillräckligt "rasande" för att vittna...eller också ljuger SVT helt enkelt för att det låter bra....

 
Ingen bild

tonton

8 februari 2016 20:45

En helt annan fråga.
Var har pk-patraskets gullpojke, Hans Rosling, tagit vägen?
Blev det för mkt för vänsterpacket när han bekräftade att Jimmie har rätt ifråga om hjälp till självhjälp på plats för flyktingar och/eller slog han spiken i sin egen kista när han talade om för Sverige att vi nu har samma könsobalans man upplever i Kina. Dock med en väsentlig skillnad -vi har begåvats med stridsdugliga mena-män, ups! barn ska det vara...

 
Ingen bild

LC

8 februari 2016 21:44

Jag såg att Ian Wachtmeister skrivit följande på sin Facebook

Våldet som importerats med de s.k ensamkommande flyktingbarnen blir nu uppenbart för alla. Gruppvåldtäkter, mord, överfall och utmanande svineri har efter årtionden av medias bedrägeri mot sitt uppdrag, börjat publiceras. Myndigheters flathet och svek – främst mot svenska kvinnor – kan inte längre ljugas bort. Ynkedomen tycks öka ju högre upp man går i de organisationer som bort ingripa för 20 år sedan.

Jag menar på fullt allvar att det kommer att bli inbördeskrig om inte skyldiga utvisas, straffas som de vuxna de är och aldrig får återvända till vårt land. och sluta omedelbart att tassa runt i era ängsliga piruetter, alla ni skyldiga i media, myndighet och politik!

 
Ingen bild

Demokratur

8 februari 2016 23:56

Svensk massinvandringspolitik har gått in i en ny fas. Nu är det utrotning av etniska svenskar som gäller. Undrar hur länge man har kvar i livet...?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 februari 2016 10:03

Swedbanks VD får sparken och som belöning får han 20 miljoner !
Skandal är bara förnamnet , vi som kanske har en liten back up på banken får inte ett ruttet öre ! Jag säger bara fy faen !

 
Ingen bild

Pippi på foto

9 februari 2016 10:21

Noll kronor för att Swedbank har lånat mina besparingar men 20 mille till en som får sparken! Fy f..n!

 
Ingen bild

Hasse

9 februari 2016 15:46

Tyvärr spelar det ingen roll vad Åkesson tycker eller kräver. Poliser, förbundet och enskilda har i skarpa ordalag begärt Eliasons avgång.
Vem bryr sej???? Ingen! Så länge Eliason är omgiven av ryggdunkare i regeringen så händer absolut ingenting. Poliserna borde gå in på Eliasons tjänsterum och dra ut honom ur tjänsterummet det är nog enda chansen för att få bort honom från polisverksamheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards