thoralf

Direktlänk till inlägg 8 februari 2016

TALADE ANDERS DANIELSSON SANNING I AGENDA

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2016 22:00

I söndagens Agenda intervjuades Migrationsverkets chef Anders Danielsson om situationen i Sverige och på myndighetens anläggningar. Anders Danielsson sa bland annat följande.


”Asylskälen ligger kvar! Det är ingen skillnad. Rätten att få asyl om man har skyddsskäl ser likadan ut. Det som skiljer åt är att man får ett tillfälligt uppehållstillstånd istället för ett permanent uppehållstillstånd och så familjeåterförening.”

 

Det Anders Danielsson säger är att Migrationsverket inte har förändrat  sin handläggning och bedömning i asylärenden. Jag tror att väldigt många litar på vad generaldirektören för Migrationsverket säger och det gillas säkert av väldigt många. Inte minst för att så många fått ett positivt besked på sin asylansökan.


Jag och många av alla sverigedemokraterna anser dock att reglerna för asyl borde skärptas kraftigt. Att man i allt större utsträckning använde Dublinförordningen i asylärenden. Asylsökande som anlänt till Sverige via Danmark borde återföras till Danmark med hänvisning till Dublinförordningen. Det samma gäller våra andra grannländer, inklusive Tyskland och Polen.


Ser då statistiken ut som Migrationsverkets chef Anders Danielsson säger i Agenda. Nej, det gör den inte alls.


    


Av statistiken kan man dra slutsatsen att något hände i augusti/september 2015 på Migrationsverket. Under de senaste fem månaderna har andelen beviljade uppehållstillstånd minskat varje månad. Andelen asylärenden som behandlas och bedöms som Dublinärende har också sannolikt ökat.


Skickade regeringen ut nya direktiv till Migrationsverket eller har Migrationsverket gjort egna omvärderingar?


Det är ändå skrämmande att se i statistiken hur andelen beviljade uppehållstillstånd stigit från ca 30 procent till hela 70 procent. Samtidigt som antalet aasylsökande stigit kraftigt!


Den som följer statistiken blev inte det minsta förvånad över att regeringen uttalade att 80 000 asylsökande kommer få ett negativt beslut och utvisas från Sverige. Det är så dagens statistik ser ut. Jag hoppas att betydligt fler än 80 000 utvisas från Sverige av de som ansökte om asyl i Sverige under 2015.


UPPDATERING!


Idag har polisen kontaktat mig angående den misshandel jag var utsatt för någon vecka innan julhelgen. Jag skrev om detta i ett blogginlägg.


Jag har haft vissa misstankar om vem kvinnan var men inte kunnat få det bekräftat. Men i samband med dagens telefonförhör fick jag identiteten bekräftad. Vilket innebar att jag kunde lämna kompletterande information till polisen om kvinnan.


Personligen tycker jag det är anmärkningsvärt att kvinnan jobbar vid stadens universitet enligt uppgift i sociala medier. Dock inte lika förvånad över att hon är vän med lokala journalister.

 
 
Ingen bild

Ådärkomdenja

8 februari 2016 22:14

MigV:s fabulösa PUT-utdelning inleddes redan under ärkeskurkens, numera riskpolischefen Kräkman-Eliasson, sorgliga GD-tid på MigV.

Det är politiskt riggat, under landsförrädaren, psykopaten Reinfeldts epok, gavs fribrev, som ett led i hatet mot Åkesson och SD. Mp fick styra invällningen, och oförskämda svenskar skulle straffas för sitt SD-stöd. Danielsson och Ribbenvik har fullföljt och stegat vidare i upptrampade spår.

 
Ingen bild

Niklas R

8 februari 2016 22:46

Migrationsverkets enda uppgift är att upprätthålla svensk utlänningslag och den kan summeras på med två meningar: Du skall ha pass för att få komma in i Sverige. Du skall kunna påvisa att du har skäl för asyl.
Uppfyller man inte dessa två krav så har man inte i landet att göra.

Så istället för att se dessa utlänningar om "klienter" så skall de ses som personer som skall övertyga oss om att skydda dem. Att påstå att de inte har någon legitimation är bara löjligt, jag kan släppa vilken socialist som helst i mitten på Afghanistan utan pass så får vi se hur långt hen kommer.
Därefter så skall vederbörande övertyga oss om att den 1. är en flykting, 2. inte en kriminell på flykt. VI har ingen skyldighet att ge kriminella utlänningar en fristad från landets rättvisa. Även om vissa migrationsdomstolars medlemmar tycker det.

Alla utlänningar som har ljugit i sina asylsökningar och som inte kunnat visa pass vid sina ansökningar de senaste 20 åren skall utvisas, oavsett vad de gör idag. De skall ut och därefter, från sitt hemland kan de söka om arbetstillstånd om de nu skulle råka ha ett jobb som ingen annan kan ta över.

Det räcker nu!

 
staffan anderstig

staffan anderstig

8 februari 2016 23:07

Allt är riggat för folkombyte!

http://facebook

 
Ingen bild

Demokratur

8 februari 2016 23:53

En universitetsanställd som misshandlar andra människor borde i ett normalt land ögonblickligen sparkas.

 
Ingen bild

Clas S

9 februari 2016 00:39

Det finns väl ingen som tror att den här regeringen kommer att utvisa 80 000 inkräktare. Tomma ord utan någon som helst substans. Vart ska dom utvisas? Hemländerna vägrar ju att ta emot sina landsmän och de som inte vill lämna Sverige kommer att bli kvar. Skulle den här regeringen ta till tvångsmedel för att utvisa någon? Aldrig i livet. Inte ens gravt kriminella inkräktare utvisas. Förmodligen blir det mindre än 10 som kommer att utvisas. Samma sak med regeringens "jobbsatsning" för invandrare. 1000 invandrare ska få jobb hos statliga myndigheter enligt ett regeringsförslag. Arbetslösa svenskar får naturligtvis inga inkvoterade jobb. Inkräktarna först i kön som vanligt. Bara under förra året anlände 160 000 inkräktare. Var ska dom resterande 159 000 inkräktarna göra och alla som kom året innan och tidigare samt alla nya som kommer i år ? Fortsätta att leva på bidrag?

Dessa satans politiker rent ut sagt som förstör det här en gång fina landet. Man får bara hoppas att räkenskapens dag kommer även till dessa idioter.

 
Ingen bild

Fyra inbrottstjuvar döms– samtliga slipper utvisas

9 februari 2016 06:45

Åklagare Tommy Sköld ville att tjuvarna skulle utvisas till sitt hemland Marocko.
Men tingsrätten är av en annan uppfattning och påpekar att villainbrottet var en impulshandling.

Dessutom anses inte inbrottet hos den äldre damen med hänsyn till ”skada, fara eller kränkning” så allvarligt att tjuvarna ska utvisas från Sverige.

Det är tingsrättens bedömning trots att damen under rättegången beskrev känslan av otrygghet som drabbat henne efter inbrottet.

Tjuvarna släpptes direkt efter rättegången och två av dem dömdes till villkorlig dom. Medan de två yngsta fick 80 timmars ungdomstjänst.

Villainbrottet på Ekebogatan i Alvesta skedde under natten till den tredje januari.

Villaägaren vaknade av att en okänd person stod intill sängen och lyste med en ficklampa. Tjuven höll på att öppna ett väggskåp och svarade inte på frågan vad han gjorde där.
http://www.smp.se/kronoberg/fyra-inbrottstjuvar-doms-samtliga-slipper-utvisas/


 
Ingen bild

Odalbonde

9 februari 2016 07:17

PK-folket har sett till att göra sig till en elit genom att ta jobb på alla viktiga myndigheter, media, museer, universitet och bibliotek. De nästlar in sig överallt. De anställer varandra, de skyddar varandra och har kidnappat det offentliga samtalet. Säg upp prenumerationer och TV-licens. Bojkotta utställningar. Säg emot, säg ifrån.

 
Ingen bild

Clas S

9 februari 2016 08:31

Thoralf,

Jag tycker du ska läsa insändaren på Fria Tider "SD har blivit för PK" av "besviken SD-väljare". Jag kan bara hålla med skribenten till 100%. Jag kommer inte att rösta på SD någon mer gång om ingen förändring sker, dvs. om inte Mattias Karlsson petas från partiledningen. Vilket är föga troligt. Man får väl hoppas på att SDU ställer upp i nästa val annars blir det sofflocket.

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 09:17

I princip lägger du hellre din röst på Miljöpartiet eller Vänsterpartiet! Det är ju faktiskt det som sofflocket innebär.

Katastrof om du är en Sverigevän!

Insändarskribenten har vissa poänger som jag kan dela och han ställer vissa frågor angående moderaterna som jag själv ställt mig. Reinfeldt hade 8 år som statsminister, en katastrof för Sverige.

Jag anser också att det är väldigt synd att både Björn Söder och Rikard Jomshof mer eller mindre försvunnit från den offentliga debatten.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 februari 2016 08:51

Hej, jag har sagt det förut men kan inte nog tjata om det , en tidning som den som hette CIS :" Centrum i Sverige " måste tryckas och ges ut , på den tiden den fanns fick man mycket information !

 
Ingen bild

Kalle på Spången

9 februari 2016 09:02

Thoralf Alfsson, Fria Tider är SvP-vänliga, har alltid varit. Verkar som de försöker de sätta krokben för SD som hämnd för att de fick lägga ner partiet.

Hade de varit intelligenta så hade de natutligtvis förstått precis vad du skriver, men jag tvivlar.

Exakt samma fenomen har du på Flashback. De kända SvP sympatisörena skriver konstant dynga om SD. Finns minst ett tiotal på Flashback som sysslar med detta.

 
Ingen bild

Besviken SD-väljare

9 februari 2016 09:17

Varför ska jag ta striden för SD och få arga blickar i mitt fikarum på jobbet? Varför ska jag stigmatiseras i onödan för ett parti när jag kan rösta på ett annat parti som gör att jag slipper göra mig ovän med min syster på släktmiddagar? Varför ska jag lägga min röst på ett parti som har betydligt mer oerfarna företrädare än Moderaterna? Varför ska jag lägga min röst på ett parti som utesluter företrädare för att ställa sig in hos mainstreammedia? Ett parti som ständigt dömer ut och tar avstånd från de media jag ser som sanningsenlig? Ett parti som säkert ser ner på mig på grund av detta och kanske till och med ser mig som ”rasist”? Varför, Paula Bieler, ska jag fortsätta rösta på SD?

 
Ingen bild

Lena

9 februari 2016 09:18

@Clas S 08.31
Är du en sån där som ska ha allt serverat på fat? Vad har du själv gjort för att skapa oss en bättre framtid i Sverige? Gnällputtar utan egna förslag är obehagliga människor. Du sitter på höga hästar och vill att andra ska utföra det som du själv vill ha. Det kallas egoism.

Förresten, vi kan inget göra åt Mattias Karlsson, jag bara hoppas att han har så mycket självkänsla att han känner att inget har att göra i den position han nu är, det är i vart fall inte för folkets bästa. Hoppas bara att han är känslig nog att förstå. I annat fall är vänta ut honom, men någon kärlek kommer han inte att få på vägen från oss.

 
Ingen bild

Hm

9 februari 2016 10:28

Spridda rester från Svp poppar upp lite då och då i kommentarsfälten. Jag är inte övertygad om att Fria Tider sympatiserade med Svp, däremot var deras kommentarsfält nerlusat med sådana typer. Kanske därför de tog bort kommentarsmöjligheten. Deras bärande idé är mjukhet mot muslimer och tydlig fientlighet mot judar och Israel, parat med USA-hat. Med detta sagt tycker jag ändå att SD gått för hårt fram med uteslutningar, framför allt var det fel att uteslut ungdomsförbundet. Jämför med moderaterna som har ett ungdomsförbund som står i kraftfull opposition til moderpartiet, betydligt starkare än SDU gjorde.

 
Ingen bild

Maja Dacke

9 februari 2016 10:57

Hackad? Eller??? Vart tog den lilla gossen vägen?

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 11:29

Uppgifterna är felaktiga.

 
Ingen bild

Nyfiken

9 februari 2016 10:59

Thoralf varför har du plockat bort ditt senaste inlägg?

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 11:29

Uppgifterna stämmer helt enkelt inte!

 
Ingen bild

Demokratur

9 februari 2016 11:41

@ "Besviken SD-väljare"

Gillar man utvecklingen i Sverige ska man, som du verkar göra, låta Miljöpartiet sätta dagordningen.
Men who cares, svensken vill ju inte kämpa för sitt land...

 
Ingen bild

kk weasel

9 februari 2016 11:53

@ besviken SD-väljare ;
Jag har inte en aning om varför du ska "ta striden för SD". Det råder än så länge åtminstone någon slags form av demokrati i Sverige så det står dig fritt att rösta på precis vad du vill.
Kom bara ihåg att inte sedan beklaga dig över invandringens konsekvenser.

 
Ingen bild

Lena

9 februari 2016 12:07

Svårt att bedöma hur många som känner förtroende för Anders Danielsson, tycker bara att man stöter på folk som inte vet något om politik, inte alls följer debatten och troligen inte vet vem som är chef för Migrationsverket. Ibland blir folk förvånade när jag tar upp något ämne och nämner en minister vid namn, det tycker de är märkligt att man vet.

Vill slå ett slag för Peter Krabbes texter som är djuplodande och lite "svåra" men om man läser dem så får man dessa pusselbitarna som behövs för att förstå verkligheten. Är det en slump att vi har denna enorma invandring från Mena-länder? Eller redan uträknat för länge sedan?

"Det stora officiella erkännandet för EURABIA kom genom beslutet i Europaparlamentet 1991" (Rekommendation 1162)
"Det mesta som vi ser hända i Europa idag kan härledas till besluten 1991, rekommendation 1162". "Man hyllar den islamiska civilisationens bidrag till europeisk kultur(?), kräver ökad information om islams värden genom press, media och litteratur, historierevisionism m m och kräver spridning av och kunskaper i det arabiska språket".

https://peterkrabbe.wordpress.com/

 
Ingen bild

Ville

9 februari 2016 12:28

Ganska många internationella vänsterprofiler som kommit ut senaste tiden och pratat om agendan, varför det som händer händer. Kan räkna upp ett 30 tal, även många svarta ledare, men väljer här David Icke som många inom svensk vänstern avgudade. Skriver avgudade eftersom han med svenska mått mätt förmodligen ses som rasist nu. https://www.youtube.com/watch?v=MEpRfQhndf4

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 februari 2016 14:34

Vi har fått nya grannar på "baksidan", flyktingar från Grekland ,köpt huset bakom oss 2 nya bilar visserligen småbilar men, han säjer sej vara mysiklerere och hon ska vara ekonom ,båda går på SFI ! Men flyktingar ????

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 14:50

Kan helt omöjligt vara flyktingar från Grekland!

 
Ingen bild

Kalle

9 februari 2016 15:11

""GP avslöjar: Dömd terrorist jobbade för Telenor
Telenors svar: "Det här är allvarligt""

""Telenor och samtidigt haft tillgång till tusentals kunders personuppgifter.""

http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.2985620-gp-avslojar-domd-terrorist-jobbade-for-telenor

Något att fundera över om tillståndet i sverige!!!

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 februari 2016 15:26

Enligt dem som sålde huset till dessa greker så är dom greker ,namnen är typiskt grekiska !

 
Ingen bild

Grålle

9 februari 2016 15:34

Glädjande besked i Kungsbacka idag. Bert Karlssons planerade boende för 200 flyktingar blir inte av! Boendet ligger centralt i ett område med mindre företag. Tre partier röstade för förslaget: MP, V och L (fp).
Tyvärr kan inte man väl inte andas ut särskilt länge innan ett nytt lägesförslag vaskas fram, kommunen har en stor personalstyrka som arbetar med dessa frågor.
Ett 50-tal ensamkommande arabiska män håller på att flytta in i Onsala Herrgård, ett av de absolut bästa lägena på Onsala halvön.
Närboende har förstås protesterat men körts över i sedvanlig ordning. Den nya adeln breder ut sig i vårt land och vi får vackert stå med mössan i hand.

 
Ingen bild

pg

9 februari 2016 15:55

Tingsrätten dömde enligt svensk lag i äktenskapstvist
Fick bakläxa: "Iransk lag ska tillämpas", enligt hovrätten
Nu meddelar Högsta domstolen prövningstillstånd

Så nu gäller inte svensk lag!!!!!!


http://www.friatider.se/h-gsta-domstolen-pr-var-om-sharialagar-ska-g-lla-i-sverige


 
Ingen bild

Lotta

9 februari 2016 17:12

Läser en debattartikel i Aftonbladet om hur räddningspersonalens och polisens vardag ser ut i dagens Sverige. Inte med ett ord tar debattskribenten upp vilka det är som ligger bakom trakasserierna och hoten. Inte heller vågar man ta upp i vilka områden dessa företeelser finns. Ynkligt. Vågar maningen kalla en spade för spade?

http://www.aftonbladet.se/debatt/article22205500.ab

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 19:11

Ja, det är pinsamt att Peter Bergh inte vågar peka ut vare sig grupp eller områden. Lösningen är väl som vanligt mer mångkultur inom räddningstjänsten.

 
Ingen bild

SD-väljare & Sverigevän

9 februari 2016 17:54

@Onkel Sven
Greker är INTE flyktingar !
Bjud dem på fika! Du får tusenfalt tillbaka!

 
Ingen bild

Clas S

9 februari 2016 18:01

Thoralf:

Din kommentar om att de som inte röstar på SD ger sin röst till MP och V är precis lika dum som när V- och MP-sympatisörer hävdar att de som inte röstar på V eller MP ger sin röst till SD.

Denna strategi användes av (S) på den gamla goda tiden då man försökte skrämma arbetare att gå och rösta. Annars ger ni er röst till "högern" hette det då.

Jag kommer att rösta på SD i kommunal- och landstingsval men inte i riksdagsvalet.

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 19:14

I kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige är det inte lätt att påverka invandringspolitiken. För att inte säga omöjligt då det är riksdag och regering hanterar lagändringar.

 
Ingen bild

Vaken

9 februari 2016 18:07

Thoralf, en universitetssnställd som gör sig skyldig till misshandel ska verkligen sparkas från sin tjänst! Vem vet vad hon tar sig till härnäst? Intressant med kopplingen till stadens journalister. Inte det minsta förvånad! Det stärker verkligen det USLA intryck vi redan har av det patrasket. Verkligen förfärlig historia men BRA att hon åker fast!

 
Ingen bild

Tony

9 februari 2016 18:41

Har läst Dagens Industri, och en rubrik skriker ut att
Anders Sundström ljuger??? Klart han gör, han är ju
socialdemokrat, och Lögnen är sossarnas största tillgång,
i konkurrens med deras Egenberikning!

 
Ingen bild

Tony

9 februari 2016 18:48

Anders Danielsson är en Tjänstebyråkrat, och som sådan har
han inget ansvar för sina handlingar, och det är för djävligt,
återinför tjänstemannaansvaret igen!

 
Ingen bild

Onkel Sven

9 februari 2016 19:52

SD-väljare & sverigevän , så enligt dej är det helt legitimt om man är grek att gå i åtta år innan man får arbete ? Åtta år som vi skattebetalare ska stå för ?

 
Ingen bild

wikur

9 februari 2016 20:15

Hej Toralf!
Det blåser snålt nu i Februari.
M fiskar röster på SDs bekostnad.
Media försöker att sätta SD i dålig dager och missar samtidigt att rapportera om tillståndet i landet....
Allt för att försåtligt splittra SD väljarna.
Vi vet bättre.
Inget av sjuklövepartierna hade en bättre lösning på katastrofen än SD.
Nu kör de SDs politik och samtidigt kallar SD fascister.
Hur står det till i knoppen på dem?
Våren kommer och medelhavet lugnar ner sig.
Hur många skall vi ta emot 2016?
250 000?
Detta blir spiken i kistan för Sverige som land.
Vi kommer att bli ett muslimskt klansamhälle.
Tyvärr.

 
Ingen bild

Bertil

9 februari 2016 20:28

Såg Agenda och noterade att även Bieler hänvisade till att det tar 8år för invandrare att komma i arbete. Detta är fel, det tar åtta år innan 50% har fått ett arbete. Hur länge det tar i snitt för alla att få arbete går inte att säga eftersom alla inte får arbete.

 
Ingen bild

Hm

9 februari 2016 21:00

Flera tycks känna till vem som misshandlade Thoralf men jag kan inte hitta någonting om det på nätet. Någon som är klyftigare än jag får gärna berätta vad jag gör för fel.

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 22:10

Jag tror ingen känner till det förutom jag. Jag har dock skrivit att kvinnan jobbar på Linneuniversitetet.

 
Ingen bild

Elisabeth

9 februari 2016 21:18

Thoralf, vet du något mer om det här? Eller någon annan som bor i närheten? Vad kostar det med en extratur med bussen?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22235835.ab

Thoralf Alfsson

9 februari 2016 22:11

Man kan ju gissa att det kostar några tusen kronor för varje skoldag.

 
Ingen bild

Demokratur

9 februari 2016 21:20

@ Claes S

Skulle vara intressant om du kan tipsa om vad man ska rösta på om man är emot sjuklöverns förda massinvandringspolitik och inte tycker att SD är ett alternativ....?

 
Ingen bild

Frank

10 februari 2016 09:50

Ang misshandeln._Ett råd
Underrätta som målsägande universitetsledningen och säg att den misstänkte är anställd vid fakulteten. Och att du kräver att kvinnan i fråga med omedelbar verkan tas ur tjänst intill dess att förundersökningen är slutförd.

 
Ingen bild

C Andersson

10 februari 2016 10:31

@Thoralf Alfsson@

Visst kostar det på att ligga på topp. Äventyren på äventyrsbaden kostar mycket. Inte bara i reda pengar utan också i mänskligt lidanden.

En artikel i Aftonbladet från 2005 har kommit upp till ytan:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10720801.ab

"OBS: Artikeln skrevs i juni 2005 men har börjat delas igen."

Vad har AB lagt in denna kommentar i rött? Är det någon slags varningstext? Är inte det AB skrev för tio år sedan att lita på? Artikeln är daterad 2005-12-02. Varför behöver detta markeras med rödpenna? Anmärkningen är inte daterad!

Och så det allra märkligaste av allt. Varför låter Aftonbladet artikeln ligga kvar i över tio år. Här måste det ha brustit i rutinerna.

Dela artikeln ni som vet hur man gör.

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 februari 2016 12:01

Jo, jag vet att Grekland är med i EU och att det är fri rörlighet inom EU regionen men för den skull ska väl inte Sveriges skattebetalare betala för dem som vill komma hit ,dom bör väl i så fall ha kapital med sej till Sverige ?

 
Ingen bild

C Andersson

10 februari 2016 14:12

DN: "Samtliga fjorton misstänka som anhölls på tisdagen har polska namn och några har svenska personnummer och uppehållstillstånd i Sverige. De greps efter ett tips till polisen, som fanns på plats när de anlände till Nynäshamn sent på måndagskvällen."
.
Behöver en polsk medborgare uppehållstillstånd i Sverige? Det behöver ju varken medborgare från Bulgarien eller från Rumänien!
.
DN:" – Vi kan inte säga om det enbart är polska medborgare eller om de har dubbla medborgarskap. Jag har inte heller någon uppgift om att det skulle tillhöra någon gruppering, säger Lars Byström, presstalesman på Stockholmspolisens länskommunikationscentral."
.
Kan man ha både svenskt och polskt medborgarskap?
.
DN:"Av tingsrättens handlingar framgår det att en handfull av dem har svenska personnummer, och är skrivna på adresser i Stockholmsområdet. Varför de misstänks ha planerat att attackera ett asylboende just i Nynäshamn framgår inte."
.

 
Ingen bild

SD-väljare & Sverigevän

10 februari 2016 15:28

@ Onkel Sven
De bör givetvis göra rätt för sig. Finns en hel del personer inom EU med eget kapital som rör på sig.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 februari 2016 16:40

Tisdagen den 9/2 kl 08:51 har korrekturläsaren slarvat i det här fallet jag själv :det ska när det gäller infotidningen vara : SIC =
Sverige i centrum , inget annat !

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 februari 2016 17:07

Är det inte flyktingar det rör sej om så borde dom själva få stå för SFI kostnaden .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards