thoralf

Direktlänk till inlägg 10 februari 2016

FEGISAR OCH YNKRYGGAR

Av Thoralf Alfsson - 10 februari 2016 16:47

Jag tycker det är så underhållande när dessa politiskt korrekta personer som anser sig stå över alla andra blir så avslöjade och tystnar. Det slutar alltid med att de inte har tid att prata. Vilka fegisar!!


Jag är så enormt tacksam över att de som jobbar på med dessa avslöjande samtal orkar fortsätta!


Lyssna på dagens alster!



 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 februari 2016 17:13

Härskartekniken som Richard Aschberg använder sig av i slutet är avslöjande. Det är dessutom ett folkförakt som är så typiskt för kommunister.

Om det är någon som behöver "läsa på" så är det Richard Aschberg.

 
Ingen bild

Tony

10 februari 2016 17:14

Tänk om man kunde få en Mona Sahlin fri vecka, där man slipper
att se hennes falska tryne när man helst slår till TV apparaten?

 
Ingen bild

Tony

10 februari 2016 17:17

Att hota någon är inte okej, men denna ansamling av Damer
har sig själva att skylla, dom har samtliga betett sig
som kräk mot befolkningen, och är alla demokratiföraktare!

 
Ingen bild

Observer

10 februari 2016 17:30

Det visar ju bara på att man gjort helt rätt i Polen, Att rensa ut skiten från public Service så att de inte sitter där och bedriver vänsteraktivism istället för att förmedla nyheter mm.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

10 februari 2016 18:10

Helt underbart av Nina Drakfors när "polletten trillar ned" för Expo-experten i slutet när han fattar att det inte är "privatpersonen Anna Karlsson" han pratar med och han bara svamlar och "inte har tid" att prata mer. Stor humor!

http://karlskronabloggen.se

 
staffan anderstig

staffan anderstig

10 februari 2016 18:18

Som signaturen Tony säger,demokratiföraktare skall hållas kort!

http://facebook

 
Ingen bild

Hacke

10 februari 2016 18:22

Vilka fega kräk, vilka avskyvärda ynkryggar. Men det är naturligtvis bara personer som dessa som kan jobba som "journalister" i svensk traditionell media.
Låt oss aldrig glömma dessa politruker och folkförrädare den dag det är dags för bokslut.
Granskning Sverige gör ett storartat jobb med sina avslöjande av medieetablissemanget. Nu har vi i den nya folkrörelsen begåvats med skrivna alternativa nyhetsförmedlarna kompletterade med de ljudliga. Nu väntar vi bara på någon form av folkets egen webb-tv så ska vi nog snart ha skjutit lögn- och propagandaindustrin i sank för tid och evighet.
Tack Thoralf, Granskning Sverige och övriga medborgarjournalister och folkhjältar för att ni gör tillvaron uthärdlig och håller hoppet levande för oss arma satar i den svenska varianten av Gulagarkipelagen.

 
Ingen bild

Helene

10 februari 2016 18:40

Här kommer par lyssnartips. Hör när Anna Svensson medverkar i Ring P1.

http://youtu.be/YL0wWCJL31g

http://youtu.be/6wxebzDH8UY

 
Ingen bild

Helene

10 februari 2016 18:45

Här kommer ytterligare ett par ljudklipp väl värda att lyssna på:

http://youtu.be/YL0wWCJL31g

http://youtu.be/6wxebzDH8UY

 
Ingen bild

Hood

10 februari 2016 19:31

Man brukar säga "caught with your pants down".Men nu finns det inga byxor kvar på pk-journalister och andra DDR medietrogna att dra ned.Ändå fortsätter dessa maktens megafoner likt Göbbels propagandaministerium in i det sista att försöka indoktrinera folket med sin lära och sin åsikt.Precis som Hitler vägrar de inse att slaget är förlorat och kräver att nationen ska gå under tillsammans med dem och deras sjuka drömmar.

 
Ingen bild

Hm

10 februari 2016 20:29

Just nu pågår ett snyftprogram på Kanal 1 där diverse vänsterkvinnor vittnar om att de råkat ut för en stolle som trakasserat dem med sexsms. Den egentliga avsikten är att försöka kladda över detta på sverigedemokraterna för att tittarna skall komma ihåg det efter programmet. Det verkar dock inte som om man kommer att ta upp hot, hat och förföljelse mot sverigedemokrater men det är väl bara en tillfällighet.

 
Ingen bild

Lena

10 februari 2016 21:29

På Uppdrag Granskning tog man upp trakasserier mot kvinnor inom politiken. De har fått sms som är mycket grova, inget snack om den saken. Så lyckades man få fatt i en kille som skrivit många sådana förnedrande och hotande sms, och det blev rättegång. Han erkände att han såg sig som politiskt tillhörande Svenska motståndsrörelsen, men uttryckte sig så lågt att man undrar hur det står till med hjärnkontoret. Men det iögonfallande var att Sverigedemokraterna dök upp i olika samtal ett otal ggr. De försöker verkligen "smeta ner" SD nu.

Såg samma nedlåtande kommentar från Erika Bjerling på Aktuellt ikväll där hon refererade till Sverigedemokraterna när hon skulle kommentera vilka som vann i Iowa, Trump och Sanders, vilka är två extremer.
Kolla public service nu, de har gått in för att smutsa ner SD.

 
Ingen bild

Stefan A

10 februari 2016 21:29

Har inte glömt den enorma polisbevakningen, även på min lilla ort, som man tvingats till när Åkesson var på besök i valrörelsen, det var verkligheten SVT och inget sms, många gånger framhetsad av personer som framträdde i programmet, krävs mod att framträda och tala under sådana omständigheter och är ett verkligt hot mot demokratin. Även den vedervärdiga jakten på Sverigedemokratiska fritidspolitiker från stora media som hängts ut som jätterasister för nån flera år gammal kommentar, en jakt som SVT mer än gärna deltagit i och därmed försökt skrämma människor för att engagera sig politisk, GS mf. skall ha en stor eloge för att de granskar granskarna.

 
Ingen bild

Observer

10 februari 2016 21:46

Det var ett sant NÖJE att se de förvridna minerna på de taskiga avskyvärda vänsterjournalisterna när Donald Trump vann överlägset i det så viktiga New Hampshire distriktet i det Amerikanska valet -Folket!! Hade sagt sitt. Skönt.

Idag kom lismande o ilskna tillmälen i media runt om kring om att folket börjar att resa sig.

Journalismen har tillåtit att många medarbetare bedriver politisk vänsteraktivism i sina jobb istället för just journalistik -Detta är problemet! Därför är de så avskydda.

Detta var också anledningen till att man i Polen rensade upp bland media efter att man fått en ny regering.

Detta kommer man att göra i land efter land framöver som erhåller en mera folkvänlig regering.
Och det här vet journalisterna.
Så det vi hör nu från dessa är "Kattladrakens" sista kvidanden när den nu störtas utför ravinens kant av folket.

Låt oss aldrig mer få journalister som bedriver politik.

 
Lasse.P.

Lasse.P.

10 februari 2016 22:09

Hon som kommer från CHILE ( med på uppdrag granskning i kväll vad stod det på hennes tröja, skulle en SD göra på det viset skulle det ta hus i helvetet) man ska icke se på dessa program man kan inte sova då

http://lyckan

 
Ingen bild

UncleBob

10 februari 2016 22:29

Det är så genomskinligt hur de silar mygg och sväljer kameler genom att enbart fokusera på Vänsterns talespersoner. Bevisligen har SD-företrädare fått mycket mer konkreta hot riktade mot sig och sin familj. I många fall har våldsverkarna gått från ord till handling. Detta vänstervåld sopas under mattan och kommer inte fram till allmänheten. Såvida man inte söker sanningen i alternativ media.
Tack till Thoralf. Avpixlat, Nyheter Idag, Fria Tider, Dispatch International, Snaphanen, Affes statistikblogg, Petterssonsblogg M.fl

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

10 februari 2016 23:36

För vänsteranhängarna är varje lite detalj än viktig markör.
Det är förvånat hur vinklat de rapporterar om USA och kandidaterna. Inte för att Trump inte kan klandras men de andra har också sina stunder.

Men det var en viktig markering att få en färgad president, nu vill man ha en kvinna. Precis som man ville ha Mona som statsminister 2010.

Det är lite lustigt att man tycker att Mona gjorde ett katastrofval med 30,66% 2010 medan Löfvens 31,01% 2014 är ett bra valresultat?

 
Ingen bild

lecomte

11 februari 2016 00:32

@ Hood 19:31,

Det är ingen större skillnad på Nationalsocialister och Internationalsocialister !

 
Ingen bild

Stefan A

11 februari 2016 07:26

"kulturtidskriften" expo har återigen begåvats med 475 000 kr i bidrag av statens kulturråd, från 2010 har man lyckats utverka ca 2,5 miljon i statsbidrag, starkt jobbat av en "kulturtidskrift" utan kultur, man har verkligen lyckats svinga sig upp i bidragslianerna från att 2005 ha fått 25 000 kr till dagens nivåer, statens kulturråd bör läggas ned eller omorganiseras, kulturbidrag bör utgå till tidskrifter som verkligen skriver om kultur och inte sitter och kartlägger och åsiktsregistrerar politiska motståndare... vad säger kulturministern, frågan är fri att ställa för var och en, för fulmedia lär aldrig ställa den...

 
Ingen bild

SM811

11 februari 2016 08:46

Den ena efter den andra av dessa PK kan inte svara på frågor har de inget annat botemedel än att slänga på luren.
Måste vara pinsamt att bli så nedgjorda.

 
Ingen bild

Helene

11 februari 2016 19:50

Mitt inlägg igår blev lite konstigt. Jag fick ett felmeddelande att koden inte var korrekt. Jag försökte då pånytt men med lite annorlunda formulering. Det är alltså samma ljudklipp i båda inläggen och är väl värda att lyssna på. Denna skånska tjej täpper igen käften på både Pascalidou och Täppas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards