thoralf

Direktlänk till inlägg 5 maj 2016

FEGISAR

Av Thoralf Alfsson - 5 maj 2016 22:12

Som jag skrev tidigare får jag ta emot en del skit på grund av bloggen. Det går i vågor. Det är oftast de fina vänstermänniskorna som alltid står för allas lika värde och att yttrandefrihet är väldigt viktigt, åtminstone när det gäller dem själva. De brukar oftast vakna till liv när jag kritiserat någon/något på vänsterkanten. Här kommer ett exempel. Jag har mina misstankar om vem som skrivit denna otrevliga kommentar. Spåren leder till ett område mellan Nybro och Emmaboda.

Personen har säkert sorg just nu när Mona Sahlin återigen har fallit på eget grepp! Här kommer några smakprov och det är inte bara bloggägaren som får ”kritik”.


”Thoralf: Du och fr. allt dina lärjungar besitter en enormt storslagen inkompetens som är mer än frapperande med tanke på vad ni pysslar med. Det politiska "kunnande" du och dina lärjungar (dynghögar) besitter är lika med noll.”

 

Givetvis är personen som skrivit detta anonym. Han vågar med andra ord inte stå för sitt ordval. Han fortsätter på samma sätt.


”Dina dynghögar (lärjungar) som är nazister, fascister, rasister kallar alla sina motståndare för kommunister? Var tog S, M, KD, L, C, kungahuset, svenskt näringsliv, jurister, ICA, COOP, svensk skola, polisen, brandmännen, svenska folket vägen ? Du menar väl inte på fullt allvar att alla dessa människor, instutioner är kommunister? Att dina dynghögar saknar många hästar hemma i stallet är mycket mer än uppenbart! ”

 

Jag rättar inte stavfelen! Det är svårt att hitta en så hatisk person. Är det någon som jag skulle misstänka kunna slå till mig är det denna person. Han har dessutom svårt med demokrati och dess innebörd.


”Att du firar 10 års jubileum är mest tragiskt och patetiskt, då du inte levererat ETT (1) enda positivt budskap under dessa 10 år Du har klagat, gnäll, ställt till en massa eläne, din dynghögar har fyllt på med ytterligare kräkningar, dynghögar så vindkraften behöver byggas ut mycket mer än planerat! Speciellt längs med länets kust för att kunna "fläkta" bort skitlukten av dig och dina dynvghögar.”

 

Undrar hur han mår egentligen? Man skulle kunna tro att han har gått i skola hos Peter Akinder på Östra Småland. Frågan är hur dessa vänsterpersoner kommer reagera när SD växer med 100 procent i ännu ett val?


En bra ledare från Alice Teodorescu idag. Frågan är bara varför det bara är hon som ställer dessa logiska frågor! Varför inte DN, SvD och Expressen eller varför inte DI?


”Men varför gör de då inget, Lööf och Kinberg Batra? Varför lägger de fram sina budgetar var och en, på behörigt avstånd från makten? Varför agerar de som om Decemberöverenskommelsen fortfarande fanns? Är inte oppositionens främsta roll att opponera i en demokrati, särskilt när regeringen inte klarar av att regera?”

 

”Men Alliansen ska inte vinna val på att alternativet är sämre, utan på att de själva är bättre. Om de tror att de är det, och om de månar om Sverige, är det obegripligt varför de inte lägger en gemensam budget så snart nästa tillfälle ges? Sverige har inte råd med fyra förlorade år, två är redan illa nog.” 

 

Jag ställer mig samma frågor. Är de kvinnliga partiledarna i Alliansen rädda för att ta ansvar för Sverige. Är de rädda för att ta ansvar skall de lämna över partiledarskapet till någon som vågar ta ansvar för Sverige!

 
 
Ingen bild

Kalleman

5 maj 2016 23:02

Det finns väl ingen av den politiska eliten som vill riskera sina förmåner nu när vårt land rasar utför stupet. Det finns en chans att komma till rätta med våra stora problem (PK "utmaningarna") men då krävs att man anammar SD:s politiska inriktning, men det kommer inte att hända i realiteten eftersom de övriga partierna (7-klövern) hellre låter vårt land gå under. Fega lismande uslingar är vad dom är!

 
Ingen bild

Perre

5 maj 2016 23:05

Bra skrivet, som vanligt!!! Fortsätt med ditt viktiga arbete, Thoralf!

 
Ingen bild

elon

5 maj 2016 23:51

Thoralf!
Det är en glädje att läsa din hemsida!
Håll ut, vi stöttar dig!

 
Ingen bild

Blåsippan

6 maj 2016 00:03

Han stavade rätt till kommunister i alla fall.

 
Ingen bild

Observer

6 maj 2016 03:07

Det hela är tämligen enkelt enl min åsikt. Det följer nämligen paretoprincipen.
Tittar man på Svenska väljarkåren med den i beaktande så är det slående hur väl den stämmer in: 80% klarar att dra logiska slutsatser hyggligt. 20% saknar den förmågan och dessa ryms väl inom grupperingarna; V, MP och L vilka lever på en annan planet.

De nedersta 20 procenten av de 80 procent befolkas även de av svagbegåvning däri många av dessa svårligen har förmåga med läsförståelse och att kunna bilda sig en fullt korrekt uppfattning om sin omvärld.

Kontentan är att ca 40% har svårigheter att själva skapa sig en korrekt bild av verkligheten. De kan helt enkelt inte tillgodogöra sig samt sammansätta information på ett lätt sätt eller självständigt.
De nedersta 20% av totalen har så grava brister att många däri har t.ex problem att skilja på mitt och ditt. Klarar inte att räkna inkomster versus utgifter och så vidare, tror vidare oftare på spöken, omöjliga naturmediciner e.t.c Detta tycker jag stämmer på pricken med kommunister och miljöpartister -inte minst.

 
Ingen bild

Observer

6 maj 2016 04:05

Paretoprincipen förtydligad:

https://pbs.twimg.com/media/Cg5hlMYU0AA2K9H.jpg:large

Visst stämmer det rätt bra?!! ;)

 
Ingen bild

crille

6 maj 2016 07:40

Väldigt mycket ist, kunde verkligen personen i fråga hitta på mer ist ord. Ja jösses! Här ser de ett land som dalar ner fullständigt, utan att bry sig. Kämpa på Thoralf

 
Ingen bild

Demokratur

6 maj 2016 07:56

Man måste ha i åtanke att den individen som skrivit inläggen som Thoralf återger inte besitter ett mentalt tillfredsställande tillstånd.
Vederbörande hade i ett riktigt land varit omhändertagen och fått adekvat vård på lämplig institution.
Således ska vederbörande och tillhörande inlägg lämnas därhän utan att vi andra tar notis.

 
Ingen bild

Kurtan

6 maj 2016 08:07

En liten kommentar/observation till din "beundrare"...
Det växer mycket, mycket bra i dynghögar...

Desperationen lyser igenom! Bra!

 
Ingen bild

jag

6 maj 2016 08:07

Dynghög verkar vara ett populärt ord hos den lille patetiska skribenten. Den som sa det, den va det, tycker jag passar bra in på fegisen. Det är ju synd om människan. Han/ hon verkar inte må så bra. Är glad att du finns Thoralf, och att du fortsätter ditt enträgna kämpande för ett bättre Sverige! ALL HEDER ÅT DIG!

 
Ingen bild

Hacke

6 maj 2016 08:26

Att det finns många som mår riktigt dåligt i vårt land idag råder det väl inget tvivel om. Särskilt de vars mångkulturella korthusbygge nu håller på att falla samman. Att då tvingas bevittna hur din blogg tillsammans med sd håller på att växa sig till landets nya stora folkrörelse blir naturligtvis för mycket för somliga som måste häva ur sig de värsta grovheter härinne på din utmärkta blogg där du gräver i de verkliga dynghögarna, skapade av den politiska makteliten i 7-partiet.
Keep up the good work Thoralf. Folkrörelsen behöver fler sådana goda krafter och förebilder som du.

 
Ingen bild

Demokratur

6 maj 2016 08:26

Annat ämne:

Kan någon förklara varför jag blir illamående när jag råkar få in "opartiska" och "sakliga" SVT?
Drabbas alltid av samma reaktion.

 
Ingen bild

Chrille

6 maj 2016 08:27

Vänsterextremistens ord lämnar jag därhän. Vardagsmat, gäsp.....

Den här låtsasoppositionen kallad alliansen vill inte ta över och leda landet. Enkla anledningen är att dom är helt splittrade i flykting/invandringsfrågan. Därför kan dom heller inte lägga fram en gemensam budget.
Hur skall dom göra efter valet 2018, då situationen för Sverige kommer att vara än värre? Då får denna allians (eventuellt) ta över ett Sverige i ett än större kaos. SD kommer att vara större än efter valet 2014.
2014 12,86 %. En fördubbling till ca 25 % är inte helt osannolikt, men det troliga är väl runt 20 %.
Det hinner ju dessutom (förhoppningsvis) gå upp för folk att Batra och M endast kör ett falskspel.
Ekeroth har ju ofta synat deras förslag i riksdagen, där M då också visat sitt rätta nylle och antingen lagt(?) ned sina röster av deras egna förslag, alternativt tagit bort sina egna förslag.

(En analys från en "dynvghög").

 
Ingen bild

Pellesnick

6 maj 2016 08:49

Tack för ditt otroliga arbete som du lägger ner på Bloggen.
Det kanske är en kompis till kärringen som slog dig som spyr ut galla på Bloggen. Vad jag vet så är det inte många dynghögar som skriver här. Det är riktiga Svenskar som har förstått att vi är på väg åt Helvete med landet om inget görs snart med allt flöde med Muslimer o annat som kommer hit. Vår välfärd är på väg rakt ner i avgrunden om detta fortsätter. Fyra invandrare är värda mer än vad fem skattebetalande Svenskar är just nu och det är åt helvete tycker jag.

 
Ingen bild

Tony

6 maj 2016 09:18

Men det är inte bara Thoralf och hans Dynghögar som
förvånar sig och reagerar med förundran över tillstånden
för Sverige, även utlandet ser med förvåning hur landet
stadigt rasar utför, Engelska Daily Mail som är en av
världens största tidningar har kört flera reportage om
Sveriges konstiga vägval? Talar man med en Dansk, och han
märker att man kommer från Sverige så rister han på huvudet
och undrar över vad fan vi håller på med?
Så denne anonyme figur är inget att bry sig om, han vet
om att det bär ut för med Sverige, och att han förmodligen
är en del av problemet, därför försöker han att skjuta en av
budbärarna!
(Skriver han,men det kan även vara en hon)

 
Ingen bild

Christer

6 maj 2016 09:24

Sorgliga kommentarer finns att läsa på många ställen. Även en del SD-anhängare har en tarvlig och hatisk vokabulär, dock inte på Thoralfs blogg. Här råder en högre klass, då Thoralfs läsare är mogna människor som tänker själv och har ett utvecklat sinne för konsekvensanalys. Vi behöver inga pekpinnar för att förstå vart detta samhälle har för riktning med nuvarande politik.

Vad det gäller alliansen, och oviljan att ta politiskt ansvar, så tror jag att Sveriges förfall gått så långt så att viljan till att vinna ett val fallit bort. Dom sitter still i båten och tycker att tillvaron trots allt är ganska angenäm. Att kastas ut i en valrörelse och tvingas att konfronteras med sina väljare är inget man längre önskar. Det gäller politiker i alla läger. Helst skulle man vilja bedriva en valrörelse där det personliga engagemanget bestod i att gå ut på någon balkong och vinka till massorna. Inga tal, inga löften, bara höja handen till hälsning och sen höra suset från beundrarna. Så tror jag de flesta politikers våta dröm är beskaffad.
Mona Sahlin visar sin förmåga med jämna mellanrum. En som vi inte sett så mycket av på sista tiden är Carl Bildt. Vore det inte vältajmat av honom att gå ut (på balkongen) och kräva att Turkiet nu genast måste få gå med i EU?

 
Ingen bild

Stefan A

6 maj 2016 11:24

Inte ett positivt budskap på tio år, det kan inte stämma, SD har ju gått framåt i tio år och det är ett positivt budskap som Thoralf skrivit om många gånger.
Märkligt att multikulturella Måna vill hjälpa sin medarbetare till ett 10-miljoners område, finns antagligen få flyktinganläggningar där, borde hon inte rekommenderat en tvåa i Rinkeby i stället? "köpa sig fri"- folkets enorma hyckleri förnekar sig inte...

Thoralf Alfsson

6 maj 2016 11:33

Frågan är om det inte var tänkt att Mona själv skulle bo på Solsidan tillsammans med sin livvakt! Och säga hejdå till Bosse.

 
Ingen bild

C Andersson

6 maj 2016 11:45

@Thoralf@ Nu ska vi inte vara tarvliga. Han är ju bara barnet. Vem är Bosse?

 
Ingen bild

Chrille

6 maj 2016 12:38

@ C Andersson

https://youtu.be/dsehqcx6QPY

 
Ingen bild

Göta

6 maj 2016 12:40

OM DAGENS LEDARE i GP AV ALICE TEODORESCU
"... Sverige har inte råd med fyra förlorade år, två är redan illa nog," avslutar hon sin ledare.

Det finns oftast (men inte alltid) mycket att hålla med om i Teodorescus ledare.
Avslutningen på dagens är t.ex inte så lyckad. Om hon istället hade skrivit att: "Sverige har inte råd med TOLV förlorade år, TIO är redan illa nog", så hade jag också hyllat henne.

Varför räknar hon inte med de 8 förlorade vansinnesåren med Reinfeldt-Alliansens regering? Har hon redan förträngt dem, precis som alltför många av landets röstberättigade tycks ha gjort, av opinionsmätningarna att döma.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 maj 2016 13:06

Dessa brillianta kommentarer är nog skrivna av en politisk aktiv Thorett-Sosse det kan väl inte vara...., denna och resten av iokofob-gänget ,som stjäl svenska skattebetalares pengar kommer nog att "sita i byssorna" när valresultatet kommer 2018.
Fåntratt är rätt epitet på denna plattskalle

Icke en enda Kalmarbo kända som okända , som vi samtalat med sista året är positiv till invandringen i staden.

Utanför en pizzeria i Kalmar stod i förgår 3 lyxbilar i minst 500000 kronorsklassen , med åtföljande pensionsräddare 25-35 år, mitt på dagen
Måste man inte jobba med så dyra bilar, var kommer pengarna ifrån?

I Danmark kan polisen stoppa dylika bilar och fråga varifrån pengarna till bilen kommer, hoppas det kommer i Sverige också

 
Ingen bild

Pepparholm

6 maj 2016 13:30

Jag såg en rubrik, att Thomas Mattsson Expressen är arg på dem som är arga på Mona Sahlin.

Då anar jag att det finns något riktigt skumt i härvan. Mer än ett falskt intyg. Expressen har närmat sig något som ska mörkas och Mattsson har fått order att lägga av. Då använder han den gängse taktiken från nomenklaturan att vända debatten och skylla på fascister. Grävandet får fortsätta i de medier som överheten vill förbjuda.

 
janne

janne

6 maj 2016 14:30

Vem är Bosse? En toffel skulle jag tro Mona bestämmer vem som
får gosa och ha det gott,skulle det vara jag hade jag fått spy
eftersom denna vämjliga människa får fortsätta att existera.
Måtte hon bli undanstädad fortast möjligt.
Tack Toralf för ditt hängivna arbete för ett riktigt SWERIGE.

http://Janne

 
Ingen bild

joffe

6 maj 2016 15:07

Thoralf! Du har varit ärlig och framträtt med sunt förnuft i din blogg under alla år.
Efter drygt tre decennier utomlands med intresse för svensk politik ser jag nu att loppet är kört. Det finns inget hopp att rädda välfärden som vi sett den sugas ut av invällare från tredje världen utan några papper eller utbildning och med en för svenskar annorlunda religion.

Det existerar inte någon svensk fungerande Regering längre.

Jag är skolad och borde inte avända kraftuttryck men gör det idag. Det har gått fullständigt åt helvete där uppe. Det bolmar moln av feghet och okunnighet bland de styrande. Dessutom saknas ett oppositionsparti.

Enda framtida lösning är att SD kommer till 100% Alternativet tycks vara revolt. Utlandet fortsätter att skratta och undra vart Sverige tog vägen! Häpp !

 
Ingen bild

Tony

6 maj 2016 15:29

Ja kanske var Livvakten Monas lille Toy Boy?

 
Ingen bild

Jan Eriksson

6 maj 2016 15:56

Några dynghögar finns inte längre. De är historia. Avvecklade medelst tvång från staten. Men jag förstår att skribenten menar något negativt.

Ang. Mååna
Det här kan vara bra att veta som en liten sammanfattning av den senaste sosseskandalen. Bara fakta:
8 februari daterar Mååna ett intyg på departementets brevpapper och undertecknar det med sin tjänstetitel och sitt namn. I intyget skriver Mååna under på att Labben har en inkomst på 60.000 kr/månad från blablabla och att han han ersättning på 60.000 kr/månad. Med detta intyg som styrker god inkomst med kapacitet att betala månadsavgiften i bostadsföreningen på 18.000 kr får Labben köpa lägenheten, vars pris är 10.000.000 kr.

Bostadsrättsföreningen ifrågasätter Labbens uppgifter och Labben lämnar 4 april in ett överklagande över deras avslag. I överklagandet bifogas Måånas intyg.

Expressen frågar Mååna om hur det står till den 21 april. Mååna beklagar att hon uppgett fel inkomst för Labben. Rätt inkomst ska vara 43.000 kr, och inte 60.000 kr. De andra 60.000 kronorna betalar Mååna själv, av egna medel, för att får hjälp att klara sitt skyddsbehov i framtiden.
Pengarna, säger Mååna, kommer från hennes företag.

Mååna gör dagen efter snabbt en insättning på sitt skattekonto med 60.000 kr. Pengarna tas direkt omhand av skattemyndigheten eftersom hon har en skatteskuld på över 200.000 kr.

Det framkommer att Mååna inte har något företag och inte heller betalat in några arbetsgivaravgifter eller skatter för sin "anställda" säkerhetskonsult. Trots bedyrande från Mååna att så har hon gjort. Mååna hävdar att hon avsett sköta sådant kvartalsvis. Vilket inte är lagligt.
Parentes: Innan Mååna blev minister för näringsdepartementet försökte hon sig på att vara företagare under 1 år. Resultatet var kostnader för 350.000 kr kryddat med att hon tagit 1 miljon som lön åt sig själv.

3 maj sätter Mååna in 150.000 kr på sitt skattekonto.
Plus ytterligare 28.000 kr.
Hennes skattekonto ligger nu på endast 38.000 kr minus.

Det som kan bedömas som brottsligt i denna affär är inte de lögner hon säger till Expressen. Istället handlar det om det intyg med falska uppgifter hon skrivit. Så får man inte göra. I synnerhet inte när intyget presenteras som äkta inför domstol. Även Labben ligger illa till, då han torde vara medveten om vilka inkomster han haft.

P.S
Bosse är en av Måånas män som bor i lägenhet på 40m2. Bodde tidigare tillsammans med Mååna i villa. Den är nu såld.




 
Ingen bild

C Andersson

6 maj 2016 17:07

Nu lägger HMS Carlskrona till. Försiktigt. Mycket försiktigt.

 
Ingen bild

Friholt

6 maj 2016 17:13

@ Jan Eriksson. Tack! Detta var klargörande och en logisk och kronologisk sammanfattning utan överdrifter. En sådan simpel historia du dokumenterar!
Nä, nu går jag ut och tar mig en pilsner i solen. Det behövs lite ljus och klara tankar. För herre gud! Vicka stackare till politiska figurer vi har! Vad ska vi med dom till - egentligen.

 
Ingen bild

Chrille

6 maj 2016 17:34

Måhända är den "välformulerade" vänstermänniskan skolad av vänsterpartisten Ali Esbati.
Man vill nämligen agera strutsar för att undgå att se problemen i samhället.
Ursäkta mig, men vänsterpartister är ett speciellt märkligt släkte.

http://www.dagbladet.no/2016/05/06/nyheter/politikk/krim/sverige/utenriks/44130730/

 
Ingen bild

per

6 maj 2016 17:51

En som verkligen inte är någon fegis är Tess Asplund som ställde sig ivägen för en fascistdemonstration 1 maj. Sädant civikurage borde hyllas mer.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 maj 2016 18:26

Jag läste just Marcus Birros blogg med hans öppna brev till Mona Sahlin. Det borde Thomas Mattsson och övriga läsa som nu försöker släta över hennes tillkortakommande. Men inom nomenklaturan så är förstås alla lika och ska försvaras.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 maj 2016 21:59

Per : Det är väldigt viktigt att upprätthålla bilden av ett stort nazistiskt hot i Sverige ,du är en av dom som vilseleder svenska medborgare om detta hot, som för vänstern i Sverige,och inte minst Tomas Mattson och Expressen, patetiskt , enligt Säpo är det ett 100 tal som man har god koll på.

En löjlig riggad bild som slås upp stort, och David blir hjälte igen wow , patetiskt, kom med något nytt Perra istället.

Givetvis skall inga nazister ha någon politiskt inflytande i Sverige är väl bäst att skriva så inte redaktör Karlssong på Östran får fnatt ,och börjar fantisera.

Problemet är att deras motsvarighet kommunisterna sitter inom media i Sverige, men det blir det förhoppningsvis snart ändring på.

Perra du blir med ditt inlägg en del av den dysfunktionella kommunismen i Sverige.

Tomte

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 maj 2016 22:05

@Per. Modig tjej, den där Tess. Ställa sig framför Högerextremister och med en fotograf såå lämpligt beredd.. MEN, vågar hon göra samma när Våldsvänstern maskerade tågar gatan fram..?

Thoralf Alfsson

6 maj 2016 23:06

Nej, då går förstås i tåget tillsammans med sina extremistvänner.

 
Ingen bild

C Andersson

7 maj 2016 01:08

Tess Asplund var väl i Borlänge för att lyssna på Mona Sahlin.

:::::::
Stiftelsen Expo
@StiftelsenExpo
Talen är slut. NMR har fått vänta kvar i parken medan det stora S-tåget gick förbi. I täten gick den av nazisterna så hatade Mona Sahlin.
4:32 - 01 maj 2016
:::::::
http://vlt.se/nyheter/nyheter/1.3822511-live-folj-forsta-maj-firandet
:::::::

 
Ingen bild

Lena

7 maj 2016 01:25

@Jan Eriksson 16.36
Bara för formens egen skull, för det är ju onekligen en intressant vinkel du presenterat. Var har du läst detta?

Det står i mitten av texten: "Mååna gör dagen efter snabbt en insättning på skattekontot med 60 000 kr" Hon har en skatteskuld på 200 000 kr.
Längre ner står det att hon sätter in 150 000 kr + 28 000 kr. Allt detta blir väl 238 000 kr? Hur kan hon då ha en skatteskuld på 38 000 kr?
Kolla upp siffrorna igen och skriv ett inlägg för historien är mycket intressant. Vi behöver få den verifierad.

Intressant att höra att hon avpolletterat sin "Bosse" (sin man för hur många år?) Jag menar hurdant var deras relation egentligen? Har han bara varit en s k "Butler" i deras relation, vilket är det intryck jag fått. Det är avskyvärt att utnyttja sin "nära" i sådana relationer. Om det är sant förstärker det det mitt intryck av vilken sorts människa hon är/varit.

 
Ingen bild

a

7 maj 2016 18:41

om svenska folket fick kunskap om vad islam står för tror jag att många fler skulle vakna upp ur godhetsvansinnet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards