thoralf

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2016

NEDLAGD

Av Thoralf Alfsson - 24 augusti 2016 16:36

Fick idag flera brev från polisen. Anmälningen om hot är nedlagd men även den anmälan som upprättades efter en explosion utanför min bostad är nedlagd. Jag är dock inte särskild förvånad.


Jag tycker i varje fall att det är märkligt att ingen från polisen hört av sig och frågat om jag varit utsatt för något hot eller liknande som skulle kunna kopplas till den explosion som inträffade utanför min bostad. Jag tror inte polisen själva har ”synkat” dessa händelser. Det ser ut som att anmälningarna har hanterats var för sig. 

http://www.barometern.se/kalmar/alfssons-sd-anmalningar-laggs-ner/




En annan kommun i länet som kommer få det väldigt besvärligt är Hultsfred kommun. Migrationsverket har tidigare haft kontor i Hultsfred men man flyttade det till Högsby om jag kommer ihåg rätt.


Hultsfred har haft en minst sagt tråkig befolkningsutveckling. Enligt SCB har antalet personer med svensk bakgrund minskat från 13 513 personer 2002 till endast 11 170 personer 2015. Det innebär en minskning på 2 343 personer. Samtidigt har antalet personer med utländsk bakgrund ökat med 1 369 personer till 2 749. En ökning med 100 procent sedan 2002.


Nu har var femte person i Hultsfred utländsk bakgrund!

 

 

 

Kostnaderna för asylhanteringen inom Hultsfreds kommun har gått i taket och är nog högst av alla kommuner i Kalmar län. Till och med mycket större än Kalmar kommun som har 4 ggr så stor befolkning.


 


Kostnaderna för etableringsersättningarna rakar också i höjden.


 


Detsamma gäller arbetslöshetssiffror i Hultsfred. En arbetslöshet på 50 procent hos personer med utrikes bakgrund. 


 

 

Nu inväntar vi bara nödropen från dessa kommuner som kommer gå i väggen om ca 1-2 år!



 
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 augusti 2016 17:38

Det är lugnt Thoralf !
Magdalena Andersson sa att det ser väldigt ljust ut !!!! Hon kan väl inte ha fel ! Eller !
Sedan angående polisen arbete.
"Allas lika värde" gäller tydligen inte alla.

 
Ingen bild

JonasGV

24 augusti 2016 18:34

En som tjänat stora pengar på befolkningsökningen kallar sig själv för king of fucking everything! Troligtvis har skrävlaren tjänat i storleksordningen samma som Bert Karlsson fast Bert är lite mer återhållsam med lyx och prålighet. Han har debiterat " lekstugan migrationsverket " 140 miljoner under ett par år!

www.expressen.se/nyheter/han-lever-i-lyxen--men-saljer-misaren/


 
Ingen bild

Johan

24 augusti 2016 18:37

Hej Thoralf! Det börjar bli fullt med kebabtekniker i Sverige så att inte jobben räcker till.

 
Ingen bild

Kent

24 augusti 2016 18:55

Ja, vem är förvånad? Kalmar och Dalarna har dom sämsta poliskårerna i Sverige enligt polisens egen statistik. Som vanligt utmärker sig Kalmar! Bra jobbat!

 
Ingen bild

Ibbe

24 augusti 2016 19:25

Svensk polis i ett nötskal. Varför ringa eller skrivs överhuvudtaget? Kommer aldrig mer arr stanna i en poliskontroll.Utgår från att de inte kommer att jaga mig.

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2016 20:25

Lugn gott folk. Magdalena Andersson har talat och allt ser ljust ut.
Skämt åsido. Rent ut sagt för jävligt att polisen inte kontaktat dig för att få mer kött på benen kring sprängningen Thoralf. Är övertygad om att det inte blivit fallet om du haft en annan partibeteckning. Och framförallt hade skammedia då gått i spinn.

Angående den dystra befolkningsutvecklingen i Hultsfred. Jag var ute i min egen kommun ikväll och kan bara konstatera att det ser lika jävligt om inte värre ut här. Jag har aldrig fått sådan längtan att flytta från landet som nu. Politiker-/medieeliten har bestulit mig på mitt land. Det känns rent ut sagt för jävligt att man ska behöva fly från sitt hem, hembygd och land som man i grunden älskar och där man har sina rötter så långt det går att se i handlingarna. Men jag frågar mig vad är alternativet när man riskerar sin hälsa så fort man sticker näsan utanför dörren eller tar del av det som händer, oavsett om det är via mainstreammedias hjärntvätt eller kalla fakta hos alternativmedia.
Ursäkta de många kraftuttrycken men det är svårt att undvika när man vill ge uttryck för det man känner så intensivt på djupet av hjärtat. En obeskrivlig vrede mot makteliten.

 
Ingen bild

Potemkinkulissen Sverige

24 augusti 2016 20:31

Finansminister Andersson pratade bara gott om svensk ekonomi idag. Det lät helt otroligt när man hörde det.

Jag antar att det kommer att bli Hultsfreds och liknande kommuners problem att lösa om 1-2 år. Kommunerna sitter på Svarte Petter. Skamligt beteende kör landet i botten.

 
Ingen bild

X

24 augusti 2016 20:47

Antar att Reinfeldt och resten av förrädarna är besvikna idag.
Det innebär ju att 4 av 5 fortfarande har svensk bakgrund.
Hur ska folkutbytet kunna påskyndas, antar jag är den stora "utmaningen" för "våra" politiska företrädare?
Jag vet.
Inför en ersättning till oss svenskar. 5 miljoner kronor om vi avsäger oss vårt medborgarskap och lämnar landet.
Win-win...

 
Ingen bild

Bertil Boo

24 augusti 2016 21:22

Att anmälningarna är nedlagda låter vettigt. Du får ju faktiskt skylla dig själv som du hetsar och håller på.

Thoralf Alfsson

24 augusti 2016 21:57

Du menar att det är helt ok att puckla på vänsterfolket då de hetsar och håller på mot den svenska befolkningen.

 
Ingen bild

Morningstar

24 augusti 2016 21:27

Vi har blivit helt rättslösa. Spelar ingen roll hur grovt brottet än är eller upplevs vara av offret. Det blir ändå nerlagt. Om vi gör motstånd vid brott eller försvarar oss själva, så blir det vi som hamnar i fängelse. Man skyller på floskeln att man har "använt mer våld än vad nöden medger". Vilket är en ren gummilag. Som kan tolkas som fan läser bibeln. Sitta och mata in slag efter slag eller bara peta på vederbörande kan vara mer våld än vad nöden medger. Jag tror dom hoppas på att Thoralf blir en svensk Tommy Robinson. Att allting löser sig av sig själv i fängelset. Att Thoralf tappar tvålen i duschen om ni förstår vad jag menar. Tommy menar själv att dom ville att han skulle bli mördad i fängelset. På så sätt kan makten som Pontius Pilatus två sina händer samtidigt som dom blir av med ett problem. Fy fan!!

 
Ingen bild

*

24 augusti 2016 22:01


Erdogan & Hussein i gemensam offensiv mot kurderna

Pedofildyrkaren Erdogans markstyrkor har nu gått in i Syrien med understöd av en annan pedofildyrkare Barack Husseins flygvapen. Syftet är inte att bekämpa IS eller störta Assad utan att bekämpa kurderna!
Kurderna som har varit IS-barbarernas främsta måltavla,
och som med enorma uppoffringar lyckats trycka tillbaka barbarerna och befria stora landområden.
Är det tacken?!

Kurderna, som borde ha belönats med egen stat för sina uppoffringar, blir nu blåsta igen.
Pedofildyrkaren Erdogan förstärker och expanderar sin makt både inom Turkiet och hela regionen.

Fy!

 
Ingen bild

Hebbe

24 augusti 2016 22:51

Bertil Boo,
Om du nu tycker att Thoralf "hetsar och håller på", ska han då straffas med hot och explosioner? Vem tycker du har rätt att utdöma dessa "straff", är det fritt fram att sätta sig över lag och ordning när någon annan uttrycker något som de inte håller med om? Eller gäller det bara sånt som du inte gillar?

 
Ingen bild

Lewren

24 augusti 2016 22:51

@Bertil Boo
Skamligt att du helt missförstått grundläggande västerländska principer, såsom demokrati och yttrandefrihet.

Men som du yttrar dig är du säkert vänsterkriminell, så när väl SD har makten och SMOK förslaget är på plats så finns det säkert en varm cell till dig.

 
Ingen bild

Andreas

24 augusti 2016 22:56

Hur ska det här sluta. Moderaterna försöker få ner arbetslösheten bland kebabteknikerna. Låtsas jobb?

 
Ingen bild

Lena

24 augusti 2016 23:10

Jag är inte heller förvånad över att de lagt ner din anmälan, Thoralf, det var väntat att polisen utan att ens krökt ett finger för att finna en tråd till vem som spränger i bostadskvarter. Men vi kan ju räkna ut själva, eller hur? Det är ju ett svenskt bostadskvarter, jamen då har vi förklaringen. Då behövs ingen mer utredning...

Allting som sägs av höga politiker (ex Magdalena Andersson) o andra myndighetspersoner (ex Dan Eliasson) är numera TVÄRTOM mot vad sanningen är.

Det sägs att det är som mörkast innan dagen gryr... hoppas verkligen att det kommer att ljusna snart...

Vad gäller Erdogan och Obamas annektering av Syrien från turkiska sidan, så ser man tydligt i detta fall, dubbelspelet från USA, de stöder både kurderna OCH Erdogan. USAs elit gör allt för att destabilisera länder, helst ska de dessutom krigas med proxykrigare så att de själva endast kan stå o peka på vad som ska göras.
Min väninna från USA röstade på Obama och när man nu frågar: när ska dessa evinnerliga krig ta slut? Lovade inte Obama "change", fick han inte Nobels fredspris? Har han gjort något åt Guantanamo som han lovade? Svaret är NEJ, Nej och åter Nej. Min väninna vill helst inte tala om det, skyller på att Obama inte får kongressen med sig samt att Republikanerna är EMOT honom. Man tar sig för pannan.

Det var nog så sant, det Riksföreståndare Oxelstjärna på 1400-talet sa; vet du icke min son, hur okunniga människor styr i världen... (minns inte ordalydelsen, kanske någon annan kan fylla i så det blir riktigt).

 
Ingen bild

Ylva

25 augusti 2016 00:39

Leif GW menar att det är mest innebandy och munkätning på arbetstid. :)

 
Ingen bild

Clas

25 augusti 2016 01:17

Att din anmälan skulle läggas ner kunde jag ha talat om för dig från början. För ca. två månader sedan försökte jag ringa polisen och anmäla ett brott eftersom det inte gick att göra anmälan via internet och någon polisstation finns inte längre där jag bor. Jag höll på att ringa i en hel vecka. Varje gång fick jag höra att det var 150-200 personer före i kön och att väntetiden var ca. en timma. Jag gav mig fasen på att jag trots allt skulle göra en anmälan, ringde upp igen, la telefonluren på köksbordet och sysslade med annat och kollade lite då och då om jag hade kommit fram. Till slut kom jag fram och fick göra min anmälan. Två veckor senare fick jag ett brev som talade om att ärendet var nedlagt.

Jag kommer aldrig att anmäla ett brott igen. Det känns helt meningslöst. Hur många brottsoffer avstår från att anmäla brott när situationen är som den är? Jag är helt övertygad om att det endast är en bråkdel av alla brott som begås i det här landet som anmäls. Under rådande omständigheter är det meningslöst att föra någon statistik över brottsligheten i landet. Brå kan glatt konstatera att brottsligheten i landet har gått ner eftersom de bara räknar anmälda brott. Verkligheten ser dock helt annorlunda ut. Det är helt tydligt att den svenska polisen har till uppgift att hindra brottsoffer från att anmäla brott istället för att bekämpa och beivra brott. Sverige har blivit att jävla pissland.

 
Ingen bild

X

25 augusti 2016 06:01

@ Bertil Boo

Så granskning och kritik av och mot makten ska rendera i rättslöshet?
Jag antar att du är såsse med den inställningen.
Eller möjligen en bakgrund i DDR.

Nåväl, en vacker dag så råder väl kanske åter normala, sunda, icke vänsterextrema förhållande i detta land.

 
Stefan K

Stefan K

25 augusti 2016 06:46

2017-2018 kommer att bli en chock för Hultsfredsborna. Majoriteten vet inte om det än, men de lär få roligt när styrande kommunpolitiker ska förklara detta i valrörelsen.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Bo

25 augusti 2016 07:43

När jag var litet kunde jag som svensk identifierad mig med de stora och starka vikingarna.
I dag tvekar jag inte att påstå att svensken i gemen är en vekling. I Sverige råder jantelagen och då skall man hålla käft. Det är de vänsterextrema som nu undergräver landet. Det finns få som öppet driver en annan linje och det tackar vi Thoralf för. Sticker någon upp, som på Bokmässan, tvingar vänstermaffian vederbörande att pudla dagen därpå. Detta är att förråda nationen.

 
Ingen bild

Leon

25 augusti 2016 07:43

Att polisen lägger ner brottsutredningar är nog mer regel än undantag. Och detta oavsett såväl brottsoffrets som brottslingens antagna eller faktiska politiska/etniska/religiösa tillhörighet. Orsakerna är nog snarare att politisk "klåfingrighet" och upprepade "omorganisationer" gjort att organisationen utarmats på personal och resurser. Många poliser med långvarig erfarenhet har helt enkelt tröttnat på de ständiga förändringarna i organisationen och upplevelsen att vara "politiskt bakbundna" i sin verksamhet. I min närmaste krets har en kusin (polis i ca 25 år) nyligen gått i förtida pension. Vidare har min syster (polis i 28 år) med samma argument som kusinen (se ovan) övervägt att vid 59-års ålder göra det samma och med samma argument.

Så sent som igår fick jag, som varande anmälare, beslutet om att utredningen av ett brott jag anmält lagts ner. För en tid sen utsattes det hus, ytterdörren av glas, för beskjutning. (Saken rapporterades i en kort notis i "lokalpressen" som "Skottlossning i Gottsunda"). Vem eller vilka som var de avsedda offren för händelsen är minst sagt dunkel då "brottsoffren" utgörs av 12 ordinära familjer (boende i trappuppgången). Dessutom av ett högst blandat etniskt/religiöst/politiskt ursprung och övertygelse dock ej utan några som helst anknytningar till kriminalitet. Brottet får trots allt ses som grovt då tre skott (9 mm;s kulor från pistol/kpist) sköts genom dörren in i trappuppgången.

 
Ingen bild

Leon

25 augusti 2016 08:02

@ Clas

Att inte anmäla brott på grund av frustration och ilska innebär ju bara att statistiken blir än mer snedvriden. Vilket gör att den som resultat visar att "brottsligheten" minskar...i praktiken alltså en rent "statistisk artefakt". Detta kan då sedan användas som ett politiskt argument i debatten. Officiell statistik visar ju på en sjunkande brottslighet och de som anför andra argument kan ju då avfärdas då de inte kan visa att situationen är radikalt annorlunda. Argumenten kan då avvisas som rena "känsloargument" utan faktiskt stöd. Det ända som kan ge politisk tyngd åt argumenten är i stället att så många brott som möjligt anmäls och ingår i statistiken.

Leon d´O.....

 
Ingen bild

Tony

25 augusti 2016 08:06

Det är alltså tillåtet att hota en politiker, och spränga bomber utanför hans hem under förutsättning att denne politiker är Sverigedemokrat?? Ja Sverige blir sjukare och sjukare, det märks när typer som signaturen Bertil Boo försvarar när kriminella figurer som inte ens borde funnits i landet utövar terror mot den
som påpekar och synliggör allt som gått snett i landet?

Och varför använda signaturen på en artist som folk sett upp till,
det gör dom definitivt inte till figurer på vänsterkanten, mot landsförrädare gäller bara förakt!

 
Ingen bild

Tony

25 augusti 2016 08:12

När sådana som Stefan Löfven förordar att dårar som Erdogan och hans
Turkiet bör anslutas till EU,visar det på vilken brist på omdöme han besitter.

 
Ingen bild

Onkel Sven

25 augusti 2016 08:15

En Oskar Kratz Högsby , påstår att det bara är guld och gröna skogar med invandringen och räknar upp alla fördelar sett med hans ögon ,vad han inte räknar upp är alla företag som startats av invandrare och sedan kursat ! Han nämner inte heller de mellan 40&50 invandrar familjer i lilla Fågelfors som varken har inkomst av tjänst eller kapital , vad tror han att de lever av ? Ruda är också ett ruskigt exempel med många invandrare som för att få tiden att gå bara går och går för att orka äta ! Nej Oskar öppna dina ögon och se sanningen i vitögat !

 
Ingen bild

Lena

25 augusti 2016 08:49

Angående Turkiets annektering i Syrien: här kommer en djärv teori / påstående som vänder på allt. Plötsligt blev det klarare för mig varför USAs vice President, Joe Biden, är ute på turné runtom i världen. Idag är han väl i Sverige, ska säkert tala med vår s k stadsminister om "läget" för Nato och Ukraina.
Om nu Nato får gå med svansen mellan benen från Syrien som de så gärna ville kontrollera, då kanske man kan provocera lite mer i Ukraina. För krig vill de ju ha. Undrar jag vilket schackdrag Putin har i det scenariot?

P.s Igår hade CNN en "major" intervju/diskussion med Ukrainas president.

https://parnassen.wordpress.com/2016/08/21/usa-den-stora-forloraren-nato-forsvagas-enormt-nar-turkiet-inte-langre-gar-att-lita-pa/#comments

 
Ingen bild

Christer

25 augusti 2016 10:18

Blogginlägget handlar om polisens tillkortakommanden, och om situationen i Hultsfred. Denna soppa har flera ingredienser, men huvudingrediensen är brist på resurser - Brist på pengar!
Men naturligtvis så hänger allt samman. Det är klart att resursbrist uppstår när det övergripande målet varit att bereda dysfunktionella kulturer från 3:e världen fullt tillträde till våra skattefinansierade välfärdssystem utan att dom bidrar med ett öre själva. Detta är själva motorn i den nedåtgående spiral som snart kommer att bringa Sverige i konkurs. Att polisen inte längre klarar sina arbetsuppgifter är bara ett ytterligare bevis på detta. Att det sedan uppstår avarter i fråga om prioriteringar är självklart hos de styrande. Om det sprängs utanför en sverigedemokrat har inte samma betydelse som om det sprängs utanför ett flyktingboende. - Fattas bara!
Vad det gäller Hultsfreds kommuns ekonomi så är det bara att gratulera. Era politiker har fått kommunen precis dit dom ville. Ni är bara lite före övriga kommuner, men verkligheten kommer i fatt alla. Han, Lennart Beijer är ganska tyst nuförtiden, vad sysslar han med?
Grundorsaken till allt elände är mångkulturen, den har aldrig fungerat någonstans. Men Sverige genomförde den ändå, med stora kostnader och mycken möda. Vi avvecklar oss själva, och processen fortlöper det, kan vi iaktta varje dag.

 
Ingen bild

C Andersson

25 augusti 2016 11:23

@Tony@

Det börjar bli mycket nu så rätta mig om jag skulle ha fel. Var det inte så att Stefan Löfven uttryckte sin belåtenhet med att Erdogan slog tillbaka kuppförsöket. Var det inte så att vår statsminister tyckte det var bra om det blev ordning och reda? För min del tror jag att det var Erdogan som iscensatte kuppförsöket. Men jag kan ha fel.

 
Ingen bild

Stefan A.

25 augusti 2016 11:36

Bland det jävligaste jag läst från en så kallad journalist, men det är iaf. klarspråk, lokaltidningarna är till för att bekämpa Sverigedemokraterna... funkar inte länken går det lätt att hitta på DS h-sida...

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/mediekrisen-gynnar-sd-i-kommunerna-26955?pack=26884

 
Ingen bild

Lewren

25 augusti 2016 12:56

Jag såg statistik för Hultsfred över hur övrgripande människor röstar på S. Synd om de vettiga människor som bor där (som överallt annars i Sverige) men det kanske är för det bästa att S-sympatisörerna får smaka på vad det är de röstar för. I det avseendet kanske man borde förespråka för mycket kraftigare mottagning av invandrare till Hultsfred så att de också kan få ta del av kulturberikningen av unga flickor. Bara en tanke... De kanske lär sig något...

 
Ingen bild

Bertil

25 augusti 2016 13:39

@Stefan A:
Inte så konstigt, artikelförfattaren Hamrud deltog i drevet och avslöjandet av Julia Ceasars identitet.

 
Ingen bild

Suzie

25 augusti 2016 14:11

@ C Andersson
Löfven och Erdogan har en del gemensamt, bl a att de båda vägrar erkänna sitt lands tredje största parti som är demokratiskt vald av folket.De är båda emot yttrandefrihet och demokrati då de båda går till hårda angrepp mot den fria och regimkritiska pressen.Detta säger en hel del om Löfven.Erdogan är ju dessutom helt öppet en stor beundrare av Hitler.

Löfven stödjer Erdogan!

https://petterssonsblogg.se/2016/07/16/lofven-stodjer-erdogan/

http://thoralf.bloggplatsen.se/2016/07/16/11340670-upp-och-ner-i-synen-pa-islamister/

Halil Karaveli säger några sanningens ord om situationen i Turkiet

https://www.youtube.com/watch?v=0Pg6R6ILbNE#t=72

 
Ingen bild

Göta

25 augusti 2016 14:20

FATTIGDOM ÄR INGET ASYLSKÄL!
Organisationen Dansk Flyktinghjälp grundades för 60 år sedan (1956) och är idag Danmarks största humanitära organisation. Dansk Flyktinghjälp resonerar lika klokt som Sverigedemokraterna.

Precis som SD inser de den absoluta nödvändigheten av att de många hundratusentals EKONOMISKA invandrare som kommit hit med flykting-strömmarna måste sändas tillbaka till sina hemländer.

"Detta är folk som tar sig till Europa för att arbeta och skicka hem pengar till familjen, och de ska sändas hem igen", säger organisationens generalsekreterare Andreas Kamm. "Vi kan inte lösa ojämlikheten i världen genom att låta alla världens fattiga flytta till Europa."
http://www.friatider.se/dansk-flyktinghj-lp-migranterna-ska-ut-ur-europa

Självklart har de rätt, både Dansk Flyktinghjälp och SD. Eftersom det inte finns jobb till dem här blir det istället våra skattepengar som används för att försörja dem plus deras anhöriga i hemlandet. Skattepengar som är avsedda för svensk skola, vård, omsorg, infrastruktur med mera, med mera...

Vi kan tyvärr inte hörsamma alla de svenska Godhetsidioter som med lämpligt känslodarr i stämman ständigt påpekar i medierna att vi självklart ska ta emot och försörja alla stackars fattiga som tar sig hit eftersom det minsann inte är något brott att vara fattig...

Precis som generaldirektören för Dansk Flyktinghjälp anser, så är det nödvändigt att UTVISA SAMTLIGA BIDRAGSINVANDRARE SOM SAKNAR ASYLSKÄL. Så länge vi låter dem stanna kvar kommer miljoner och åter miljoner bidragsinvandrare att fortsätta strömma in här.



 
Ingen bild

Göta

25 augusti 2016 15:33

@ Stefan A (11:36)
Instämmer i din åsikt om den länkade artikeln från Dagens Samhälle. För övrigt är hela artikeln ett enda stort bevis för att journalister och övrigt mediefolk fortfarande vägrar att ta till sig verkligheten och istället gör sitt bästa för att fortsätta gräva sin egen grav.

Vill gärna kommentera åtminstone en av alla de obegåvade meningarna i artikeln, nämligen följande: "Trots att Sverigedemokraterna ofta inte ens har företrädare i många kommuner fortsätter väljare att rösta på dem."

Svar: Att det finns tomma SD-stolar ute i kommunerna beror uteslutande på den förföljelse och de hot som framför allt vänsterhuliganerna utsätter sverigedemokraterna för - TYVÄRR MED DEN SVENSKA ORDNINGSMAKTENS TILLÅTELSE OCH MED SVENSKA MEDIERS SAMT 7-KLÖVERPOLITIKERS MER ELLER MINDRE ÖPPNA GILLANDEN!

MEN: Mycket hellre en tom SD-stol än en stol som det sitter en svenskfientlig
7-klöverpolitiker på!

 
Ingen bild

Fredde

25 augusti 2016 15:39

Missförhållanden inom kommunpolitiken, i förvaltning samt inom vård och omsorg, kommer ofta fram i just lokalpress.

Detta sitter Annika Hamrud och skriver i Dagens samhälle, och tror förmodligen på det själv.

Men, hur är det i verkligheten?

Ja, vem är det som berättar vad som händer i Kalmar län? Vem är det som lyfter fram mygel och fusk?
Inte är det tidningarna, utan Thoralf, en Sverigedemokrat!

 
Ingen bild

Fredde

25 augusti 2016 15:51

Blev så förbannad på Annika Hamruds svammel så jag skrev:
"Intressant att Annika Hamrud påstår att "Missförhållanden inom kommunpolitiken, i förvaltning samt inom vård och omsorg, kommer ofta fram i just lokalpress."

I verkligheten är det precis tvärtom!

Ett lysande exempel är sexsamtalen som landshövdingen i Kalmar län ägnade sig åt.
Ett annat var samma landshövdings alkoholproblem som medvetet mörkades av politikerna.
Många fler fall finns!
Inte var det lokaltidningarna som lyfte fram detta i dagsljuset, det var Thoralf Alfsson, Sverigedemokrat!"

Ska bli intressant att se om den får stå kvar. Den är ju obekvämt sann!

 
Ingen bild

Dennis S

25 augusti 2016 16:04

Detta är ju helt sjukt och visar ju att polisen inte har manskap och att centralisewringen är på skogs

 
Ingen bild

alf

25 augusti 2016 17:11

@Fredde

Finns det någon annan lokalpress värd namnet, än Thoralfs blogg, i Kalmar?

 
Ingen bild

Pepparholm

25 augusti 2016 17:15

I Sverige tycks det finnas statistik på allsköns flum som någon forskare lyckats lura till sig bidrag för. Särskilt om man hävdar klimat.

Men kan någon säga, om det finns någon annan demokrati som lägger ner polisanmälningar fån allmänheten lika frekvent och enkelt och utan att skämmas som polis och åklagare i Sverige.

 
Ingen bild

Milan

25 augusti 2016 18:53

Ja du Thoralf!
Tyvärr räknas även jag bland de där "var femte med utländsk bakgrund" eftersom jag är första generationens invandrare i H-freds kommun. Dock så tillhör jag en skara som är Sverigevänlig, trots min Jugoslaviska bakgrund

Thoralf Alfsson

25 augusti 2016 21:26

Välkommen till SD!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards